The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαραγόσα εναντίον Καρταχένα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сарагоса-Картахена-30.08

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

La Romareda

Τη Δευτέρα, το ποδόσφαιρο θα είναι σφιχτό, όλοι προετοιμάζονται για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2022. Σε αυτό το φόντο, ακόμη και ο αγώνας της Σεγκούντο είναι ένα μεγάλο δώρο για φίλαθλους. Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Σαραγόσα – Καρταχένα. Οι αντίπαλοι θα παίξουν στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι «Αραγονέζοι» παίζουν άσχημα στην αρχή

Από το ντεμπούτο αυτής της σεζόν φαίνεται ότι η Σαραγόσα δεν θα έχει πιθανότητες για πρόκριση στην κορυφαία κατηγορία. Οι «Αραγονέζοι» σημείωσαν μόνο έναν βαθμό σε δύο συναντήσεις, ενώ η ομάδα δεν έχει σκοράρει ακόμα. Ο πρώτος αγώνας κατέληξε σε λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Ίμπιζα, στη δεύτερη συνάντηση ο σύλλογος ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Βαγιαδολίδ 0:2. Σας θυμίζουμε, η Σαραγόσα στο τελευταίο πρωτάθλημα, τερμάτισε μόνο στην 15η γραμμή.

Η Καρταχένα αποτυγχάνει στην έναρξη της σεζόν

Σύμφωνα με τα ποδοσφαιρικά πρότυπα, η Καρταχένα είναι ένας νέος σύλλογος, αφού ιδρύθηκε μόλις το 1995. Η ομάδα ανέβηκε στη Σεγούντα Ντιβισιόν μόνο την περασμένη σεζόν, καταφέρνοντας να μείνει εδώ. Το τρέχον πρωτάθλημα ξεκίνησε με δύο ήττες, πρώτα έχασε από την Αλμερία εντός έδρας με σκορ 1:3 και στη συνέχεια σημειώθηκε ήττα εκτός έδρας από την Ουέσκα 0:2. Φυσικά, με τέτοια αποτελέσματα η Καρταχένα είναι μεταξύ των αουτσάιντερ του πρωταθλήματος. Νωρίτερα ο σύλλογος δεν ανέβηκε ποτέ στην ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου, οπότε ακόμη και αν κρατηθεί στην ελίτ θα είναι ένα καλό επίτευγμα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά την περασμένη σεζόν στη Σεγούντα Ντιβισιόν, τότε και οι δύο αγώνες έληξαν με ισόπαλοι – 0:0 και 1:1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν άσχημα και δεν φαίνονταν καλά στα πρώτα ματς. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στη Σαραγόσα, λόγω της εμπειρίας και του παράγοντα της έδρας της. Οι αποδόσεις δείχνουν ότι αναμένεται ένας βαρετός και απρόβλεπτος αγώνας. Το στοίχημα εδώ είναι καλύτερο στο live, αρχικώς ας ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,54).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *