The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαραγόσα εναντίον Βαγιαδολίδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Zaragoza-Valladolid-27.05

Σεγούντα Ντινισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λα Ρομαρέδα

Στις 27 Μαΐου στις 9:30 μ.μ. στη Σαραγόσα η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο «Λα Ρομαρέδα» θα φιλοξένει τη Βαγιαδολίδ στον αγώνα του 41ου γύρου της Σεγούντα Ντινισιόν Ισπανίας.

Η Σαραγόσα δεν παραιτείται από τις ελπίδες να επιστρέψει στη La Liga μετά τα αποτελέσματα της τρέχουσας σεζόν. Στον τελευταίο γύρο οι “Aragonese” στην έδρα τους νίκησαν την Αλμπαθέτε 4:1. Δύο γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος στο ενεργητικό της Σαραγόσα υπάρχουν 65 βαθμοί, η διαφορά τερμάτων είναι 52:42 και 4η θέση στην κατάταξη, προκειμένου να διασφαλιστεί η θέση στα πλέι-οφ για την προαγωγή στην κατηγορία η ομάδα πρέπει να σημειώσει τουλάχιστον τρεις βαθμούς στους τελευταίους δύο γύρους. Εντός έδρας η Σαραγόσα στις 20 συναντήσεις της Σεγούντα Ντινισιόν σημείωσε 39 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 28:15, έχοντας κερδίσει τους τελευταίους τέσσερις αγώνες με συνολικό σκορ 9:3.

Η Βαγιαδολίδ για τον επερχόμενο αγώνα έρχεται με σειρά από 5 αγώνες χωρίς ήττες, έχοντας κερδίσει 13 βαθμούς από τους 15 πιθανούς. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα εκτός έδρας δεν παρατήρησε Λα Όγια Λόρκα 5:1. Χάρη στη δραστήρια κίνηση στο τέλος της σεζόν η Βαγιαδολίδ με 64 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 65:52 βρίσκεται στην 5η θέση στη Σεγούντα Ντινισιόν Ισπανίας, διεκδικώντας τη συμμετοχή στους μεταβατικούς αγώνες. Σε 20 παιχνίδια εκτός έδρας η Βαγιαδολίδ σημείωσε 22 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 24:27, έχοντας κερδίσει τρεις τελευταίες συναντήσεις με συνολικό σκορ 8:2.

Πρόβλεψη

Η Βαγιαδολίδ δεν έχανε από τη Σαραγόσα στις 4 τελευταίες συναντήσεις, σημειώνοντας δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Στον πρώτο γύρο η Σαραγόσα εκτός έδρας έχασε 2:3. Στον εντός έδρας αγώνα περιμένω να σημειώσει βαθμούς, η ομάδα είναι ισχυρή στην έδρα της, άλλωστε χρειάζεται βαθμούς για να μην μείνει χωρίς παιχνίδια στο πλέι-οφ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: Η Σαραγόσα δεν θα χάσει – χάντικαπ 1 (0) με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *