The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Τότεναμ: Πρόβλεψη για το παιχνίδι την 1 Ιανουαρίου 2020

Southampton-Tottenham-01.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σεντ Μέρι

Την πρώτη ημέρα του νέου έτους η Σαουθάμπτον θα φιλοξενεί την Τότεναμ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 01.01.2020 στις 5:00 μ.μ. στο Στάδιο Σεντ Μέρι.

Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον με επικεφαλής τον Ραλφ Χάσενχιουτλ δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της ηγεσίας. Η ομάδα βρίσκεται στο κάτω μέρος της κατάταξης, εξισορροπώντας στα πρόθυρα της ζωής και του θανάτου. Οι «Άγιοι» χάνουν σχεδόν περισσότερο απ’ όλους στο πρωτάθλημα και είναι απίθανο να αλλάξουν πολύ το παιχνίδι τους στο νέο έτος με το τωρινό προπονητή. Προηγουμένως έχασαν από τους γείτονές τους την Γουεστ Χαμ (0:1) και τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ (2:1).

Τότεναμ

Η Τότεναμ έχει την αναδιάρθρωση. Μετά τον ερχομό του Ζοζέ Μουρίνιο στην ομάδα θα πρέπει να περιμένετε μεταγραφές από το σύλλογο του Eriksen και άλλων παικτών που δεν θέλουν να παίξουν για τα «σπερς». Την ίδια στιγμή η βασική σύνθεση βγάζει καλά αποτελέσματα και κερδίζει σταθερά βαθμούς με τον Πορτογάλο. Για παράδειγμα, στους πρόσφατους αγώνες η Τότεναμ έπαψε να χάνει πολύ και νίκησε την Μπέρνλεϊ (5:0), καθώς και την ανυποχώρητη Γουλβς (1:2).

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ είναι ισχυρότερη από τη Σαουθάμπτον, ανεξάρτητα από την έδρα στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας. Αυτά τα παιχνίδια μπορεί να είναι τα τελευταία για τον προπονητή των «αγίων», έτσι οι παίκτες είναι απίθανο να αγωνιστούν γι’ αυτόν. Οι «σπερς» φαίνονται δυνατοί και πρέπει να κερδίσουν τον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Τότεναμ με χάντικαπ -1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *