The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Саутгемптон-Ньюкасл-06.11b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Σαουθάμπτον. Στάδιο Σεντ Μέρι

Ο όγδοος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά με τον αγώνα μεταξύ των ισχυρών μεσαίων ομάδων του πρωταθλήματος – Σαουθάμπτον και Νιούκασλ Γιουνάιτεντ.

Σαουθάμπτον

Έχοντας χάσει δύο φορές στη σειρά στην αρχή της εκστρατείας, στις επόμενες πέντε συναντήσεις η Σαουθάμπτον σημείωσε 13 βαθμούς, ανεβαίνοντας έτσι στην πέμπτη θέση με διαφορά τερμάτων 14:12. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι «άγιοι» νίκησαν τους Μπέρνλεϊ (1:0), Γουέστ Μπρομ (2:0), Έβερτον (2:0) και Άστον Βίλα (4:3), ενώ με τη Τσέλσι έπαιξαν ισοπαλία 3:3.

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ

Η απόδοση του Νιούκαστλ είναι μακράν χειρότερη: ενδέκατη θέση, 11 πόντοι και διαφορά τερμάτων 10:11. Οι «καρακάξες» μπορούν μόνο να ονειρεύονται τη σταθερότητα, στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις επικράτησαν έναντι των Μπέρνλεϊ (3:1) και Έβερτον (2:1), έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Τότεναμ και 1:1 με την Γουλβς, καθώς ηττήθηκαν από τη Μάντσεστερ Γιυνάιτεντ 1:4.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κίνηση, ειδικά αυτό αφορά τις γραμμές επίθεσης. Σε αυτό το σενάριο προβλέπω ανοιχτό ποδόσφαιρο, όπου τόσο η Σαουθάμπτον όσο και η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα έχουν καλές πιθανότητες να σημειώσουν γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *