The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για τον αγώνα

Ньюкасл-Саутгемптон-31.01

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Ημετελικός – Φάση 1 από 2
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
St. Mary’s Stadium
Τώρα η ποδοσφαιρική σεζόν βρίσκεται στον ισημερινό της. Αλλά οι τίτλοι αρχίζουν σιγά σιγά να κερδίζονται. Σε Ισπανία και Ιταλία έχουν ήδη ανακοινωθεί οι νικητές του Super Cup. Στην Αγγλία, αυτό το τρόπαιο παίζεται στην αρχή (όπως στη Γερμανία), αλλά αυτή την εβδομάδα θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του Λιγκ Καπ. Το πρώτο ζευγάρι θα είναι η Σαουθάμπτον και η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Το φαβορί είναι προφανές, αλλά οι «άγιοι» μπορούν να προκαλέσουν αίσθηση. Αποκλειστική πρόγνωση για τον αγώνα κυπέλλου στις 24 Ιανουαρίου 2023 είναι διαθέσιμη στους αναγνώστες του ιστότοπου.
Η Σαουθάμπτον ζωντάνεψε στη μέση του χειμώνα
Οι «άγιοι» φαίνονται ειλικρινά απελπιστικοί αυτή τη σεζόν. Δεν απέδωσε και η αλλαγή στο προπονητικό πόστο, όταν απολύθηκε ο Ralph Hasenhuttl, παρά τα πολλά προηγούμενα κατορθώματα, και βασίστηκαν στον Nathan Jones. Αντιθέτως τα πράγματα μόνο χειροτέρεψαν, και οι ήττες κράτησαν ακόμη και μετά από μεγάλη παύση. Αλλά παραμένει ακόμα η νοοτροπία κυπέλλου αυτής της ομάδας. Τον Ιανουάριο, η λιτή Κρίσταλ Πάλας και, το πιο σημαντικό, η Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκαν με συνέπεια σε αυτό το σχήμα. Μετά από αυτό κατάφεραν επιτέλους να κερδίσουν στην Πρέμιερ Λιγκ.
Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ πλησιάζει στο να γίνει μια από τις κύριες ανακαλύψεις της φετινής σεζόν, τουλάχιστον στο αγγλικό ποδόσφαιρο
Οι «καρακάξες» πάλεψαν πριν από ένα χρόνο για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ. Πλέον, οι παίκτες του Έντι Χάου φαίνονται αρκετά μονολιθικοί και λογικοί στην τετράδα των καλύτερων της Πρέμιερ Λιγκ. Και φαίνεται ότι οι «ασπρόμαυροι» δεν θα χάσουν πλέον τη θέση τους στην πρώτη τετράδα (και, ως εκ τούτου, το εισιτήριο στο Champions League), ειδικά από τη στιγμή που οι περισσότεροι διώκτες με στάτους δεν εντυπωσιάζουν. Βέβαια στο Κύπελλο Αγγλίας, η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ έχασε ξαφνικά από τη μέτρια Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Αλλά από εκείνο το τουρνουά, όπως φαίνεται, ήταν έτοιμοι να ξεφορτωθούν. Όμως στο Λιγκ Καπ, οι παίκτες του Έντι Χάου κατάφεραν να αποκλείσουν την Κρίσταλ Πάλας, τη Μπόρνμουθ και τη Λέστερ. Και, το πιο σημαντικό, μέχρι τον τελικό και, ως εκ τούτου, την ευκαιρία να κατακτήσουν επιτέλους το τρόπαιο, απομένει 1 βήμα μόνο.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει 10 βαθμούς από τους 12 δυνατούς στα 4 τελευταία ματς. Την ίδια ώρα, οι «καρακάξες» κέρδισαν με 4:1 στο St. Mary’s το φθινόπωρο.
Πρόβλεψη
Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ ίσως να μην μπορεί ή να μη θέλει να επαναλάβει το συντριπτικό αποτέλεσμα της προηγούμενης συνάντησης με τη Σαουθάμπτον. Είναι όμως υποχρεωμένη να κερδίσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *