The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-Southampton-Liverpool-05.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σεντ Μέρι, Σαουθάμπτον

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, στο Σαουθάμπτον θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες του 33ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Είναι σαφές ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά δεν είναι τόσο απλά εδώ. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.

Οι «Άγιοι» επιτέλους πήραν φόρα

Αυτή τη στιγμή η Σαουθάμπτον καταλαμβάνει μόνο την 16η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αν και πριν από την έναρξη της σεζόν όλοι ήλπιζα στον αγώνα για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Τελικά, ο σύλλογος απογοήτευσε, καθώς και άλλαξε αρκετούς προπονητές. Τώρα η ομάδα έχει ως επικεφαλή τον Ραλφ Χάσενχιουτλ, τον τελευταίο καιρό ωστόσο οι παίκτες έχουν πάρει φόρα, σημειώνοντας τρεις νίκες και μία εκτός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3:2). Δηλαδή, αποδεικνύεται ότι μόνο προς το τέλος της σεζόν οι «άγιοι» ξεκίνησαν να σκοράρουν σταθερά και πολύ!…

Πάλι σερί νικών, αλλά με επώδυνη εμφάνιση

Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, ενώ προς το παρόν χάνει. Ναι, τώρα οι «κόκκινοι» καταλαμβάνουν την πρώτη θέση, αλλά είναι μπροστά από τον ανταγωνιστή 2 βαθμούς, ενώ έπαιξαν ένα ματς περισσότερο. Συνολικά, για 32 αγώνες, η ενδεκάδα του Κλοπ έκανε 8 αποτυχίες: 7 ισοπαλίες και 1 ήττα. Τώρα, βέβαια, οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ έχουν άλλο ένα νικηφόρο σερί, το οποίο όμως προς το παρόν μετράει μόνο 4 αγώνες. Ωστόσο, σε κάθε έναν από αυτούς τους αγώνες η ομάδα έχασε, καθώς και όλες οι νίκες φαίνονται «βαριές»…

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ στο σύνολο είναι πιο ισχυρή από τη Σαουθάμπτον, αλλά κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα τον τελευταίο καιρό. Καθώς και οι «άγιοι» ανέβηκαν ηθικά αισθητά και επιβάλλουν τον αγώνα σε όλους και παντού, οπότε γιατί τώρα πρέπει εύκολα να χάσουν; Πιθανότατα, οι γηπεδούχοι θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους και σίγουρα θα σκοράρουν το γκολ τους (αφού οι «κόκκοι» χάνουν από όλους). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: η Σαουθάμπτον θα σκοράρει με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *