The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Саутгемптон-Ливерпуль-04.01b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας                                                             

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Σαουθάμπτον St Mary’s Stadium

Ο τελικός αγώνας του δέκατου έβδομου γύρου της Premier League μεταξύ Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Σαουθάμπτον

Ένατη θέση, 26 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 25:19 – παρά τη μικρή αυτή απόδοση, ηη Σαουθάμπτον είναι μόλις 3 βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League. Ωστόσο, η θέση του τουρνουά των Αγίων επιδεινώθηκε σοβαρά μετά από τέσσερα συνεχόμενα ανεπιτυχή παιχνίδια με την Άρσεναλ (1:1), τη Μάντσεστερ Σίτι (0:1), τη Φούλαμ (0:0) και τη Γουέστ Χαμ (0:0).

Λίβερπουλ

Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ αποδείχθηκε ισχυρότερη από την Τότεναμ (2:1) και την Κρίσταλ Πάλας (7:0), αλλά ταυτόχρονα σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τη Φούλαμ, 1:1 με τη Γουέστ Μπρομ και 0:0 με τη Νιούκασλ. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Κλοπ συνεχίζουν να ηγούνται της κατάταξης, έχοντας κερδίσει 33 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 37:20.

Πρόβλεψη

Προς το παρόν, και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εφαρμογή των γκολ, αλλά ταυτόχρονα, η άμυνα τους είναι εντάξει. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν περιμένω υψηλή απόδοση από αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *