The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Άστον Βίλα: προγνωστικά για στοίχημα

Саутгемптон-АстонВилла-05.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

St. Mary’s Stadium

Στη Σαουθάμπτον θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής της Premier League, όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την Άστον Βίλα.

Σαουθάμπτον

Δέκατη τέταρτη θέση, 11 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 9:12 – ένα ειλικρινά ατυχές ξεκίνημα της σεζόν για τη Σαουθάμπτον, η οποία σταδιακά αποκτά τη βέλτιστη κατάσταση. Πράγματι, μετά τις ήττες 0:1 από τη Γουλβς και 1:3 από την Τσέλσι, οι Άγιοι έπαιξαν σε αξιοπρεπές επίπεδο με Λιντς (1:0), Μπέρνλι (2:2) και Γουότφορντ (1:0).

Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα νίκησε πρώτα εντυπωσιακά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1:0, αλλά αργότερα σημείωσε μόνο ήττες – από τη Τότεναμ (1:2), την Γουλβς (2:3), την Άρσεναλ (1:3) και την Γουέστ Χαμ (1:4). Τα σοβαρά αμυντικά προβλήματα οδήγησαν στην πτώση των «λιονταριών» στη δέκατη πέμπτη θέση με 10 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 14:19.

Πρόβλεψη

Η επίθεση της Σαουθάμπτον είναι από τις χειρότερες του πρωταθλήματος, οπότε είναι απίθανο να μπορέσει να εκμεταλλευτεί την κρίση του αντιπάλου. Πιστεύω ότι μάλλον η Άστον Βίλα θα διακόψει το σερί αποτυχιών παρά οι Άγιοι να κερδίσουν σίγουρο τρίποντο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Άστον Βίλα δε θα χάσει με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *