The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Саутгемптон-Арсенал-25.06b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σεντ Μέρι

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Σαουθάμπτον – Άρσεναλ. Σε ποιον να ποντάρετε σε αυτήν την απρόβλεπτη μάχη;

Οι «άγιοι» είναι σε καλή κατάσταση

Η Σαουθάμπτον τις τελευταίες σεζόν σκέφτεται περισσότερα για την επιβίωσή της παρά για τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Οι «Άγιοι» κατέχουν μόνο 14η θέση στην κατάταξη, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει απειλή υποβιβασμού. Η ομάδα ξεκίνησε καλά μετά το διάλειμμα, από κάθε άποψη, νικώντας το αουτσάιντερ Νόριτς 3:0. Η νίκη αποδείχθηκε υψηλής ποιότητας, ο αντίπαλος δεν δημιούργησε τίποτα μπροστά, αλλά δεν είναι σαφές εάν η Σαουθάμπτον είναι τόσο καλή ή τα «καναρίνια» είναι πολύ αδύναμα. Συνάντηση με την Άρσεναλ θα απαντήσει στο ερώτημα πόσο καλά είναι έτοιμοι οι άγιοι. Προς το παρόν η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι 10 βαθμοί. Δεδομένης της απώλειας του αντιπάλου, οι «άγιοι» δεν έχουν το δικαίωμα να χάσουν.

Η Άρσεναλ απομακρύνεται από το Τσάμπιονς Λιγκ

Οι «κανονιέρηδες» έχουν ήδη πραγματοποιήσει δύο αγώνες μετά την επανάληψη του πρωταθλήματος, πρώτα νικήθηκαν από την Μάντσεστερ Σίτι – 3:0. Και μετά ακολούθησε οδυνηρή ήττα από την Μπράιτον – 2:1 με γκολ να μπαίνει στην παράταση. Η Άρσεναλ έπεσε στη δέκατη θέση, τώρα η διαφορά από τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ είναι 6 πόντοι, και ακόμη αν η πέμπτη θέση περνάει. Ενώ το πρώτο κουαρτέτο έφυγε από τους Λονδρέζους 11 πόντους μακριά. Μπορεί να προκύψει μια κατάσταση που ο σύλλογος θα μείνει έξω από τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο Μικέλ Αρτέτα δεν θα μπορέσει να βασιστεί σε εννέα παίκτες ταυτόχρονα στην επόμενη συνάντηση, ο κύριος τερματοφύλακας Leno τραυματίστηκε. Η θέση των «κανονιέρηδων» είναι δύσκολη.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο πρώτος γύρος αποδείχθηκε πολύ ενδιαφέρων, η Άρσεναλ κατάφερε να σώσει ισοπαλία μόνο σε 90 + 6 λεπτά – 2:2. Το διπλό σε εκείνη τη συνάντηση έγραψε στο λογαριασμό του ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» Lacazette.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να δώσουν προτίμηση για κάποιον σε έναν τέτοιο αγώνα, η Σαουθάμπτον φαίνεται προτιμότερη, οι παίκτες της θα πρέπει να έχουν καλή διάθεση και δεν υπάρχουν προβλήματα προσωπικού. Η Άρσεναλ έχει εντελώς ανάποδη κατάσταση, δύο προσβλητικές ήττες, μεγάλο αριθμό τραυματιών, κριτική από όλες τις πλευρές. Θεωρούμε ενδιαφέρον να στοιχηματίσουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν, το συγκεκριμένο ποντάρισμα πέρασε σε 4 από τις 5 τελευταίες προσωπικές συναντήσεις των αντιπάλων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *