The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Саутгемптон-Арсенал-16.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 16 Απριλίου 2022, 5:00 μ.μ.

St. Mary’s Stadium

Ο τριάντα τρίτος γύρος της Premier League θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Σαουθάμπτον και Άρσεναλ.

Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον έχει εγγυηθεί τη θέση στην ελίτ, επομένως περνά το τέλος της σεζόν σε κατάσταση οικονομίας. Μετά από αποτυχίες κόντρα σε Άστον Βίλα (0:4), Νιούκαστλ (1:2), Γουότφορντ (1:2), Λιντς (1:1) και Τσέλσι (0:6), οι Άγιοι έπεσαν στη δέκατη τέταρτη θέση με 36 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 37:52.

Άρσεναλ

Μέχρι πρότινος, η Άρσεναλ ήταν η κύρια διεκδικήτρια για την τέταρτη θέση, αλλά μετά από ήττες από τις Λίβερπουλ (0:2), Κρίσταλ Πάλας (0:3) και Μπράιτον (1:2), χειροτέρεψαν αισθητά τη βαθμολογία της. Ακόμη και η νίκη 2-0 επί της Λέστερ και 1-0 επί της Άστον Βίλα δεν βοήθησε τους «κανονιέρηδες», με 54 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 45:36 είναι πέμπτοι.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται πλέον σε κρίση, οπότε η συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο θα αποδειχθεί αρκετά ρεαλιστική. Δεν νομίζω ότι σε τέτοια σενάρια θα δούμε περισσότερα από δύο αποτελεσματικά χτυπήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,98.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *