The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαμπντόρια εναντίον Τορίνο: προγνωστικά για στοίχημα

Торино-Дженоа-22.10

Κύπελλο Ιταλίας

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Luigi Ferraris Stadium

Στην Ιταλία αυτή την εβδομάδα αποφάσισαν να δώσουν σημασία στο κύπελλο. Σαμπντόρια και Τορίνο θα παίξουν οι τελευταίοι, μόλις την Πέμπτη, εντός 32. Ποιος από αυτούς τους συλλόγους είναι έτοιμος να κερδίσει στη Γένοβα; Το αναλυτικό τμήμα του site έδωσε την προετοιμασία του προγνωστικού για αυτόν τον αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου 2021.

Η Σαμπντόρια έχει πάρει πάρα πολλά συναισθήματα τελευταία

Η Σάμπα τα τελευταία χρόνια ήταν ένας αρκετά δυνατός μεσαίος σύλλογος της Serie A. Ήταν το αποτέλεσμα της καλής δουλειάς του έμπειρου Ranieri, αλλά ο Claudio έφυγε εκτός σεζόν. Τον διαδέχθηκε ο Ρομπέρτο ​​ντ’ Αβέρσα, ο οποίος έκανε όνομα με την Πάρμα. Αλλά τώρα δεν τα πάει και πολύ καλά σε όλα, και μάλιστα έγινε λόγος ότι ο Στάνκοβιτς προσκλήθηκε στη Γένοβα. Όμως ο Ντέγιαν, που έφερε την Crvena Zvezda στα πλέι οφ του Europa League, τελικά επέκτεινε το συμβόλαιό του και έμεινε στο Βελιγράδι. Η αστυνομία συνέλαβε επίσης τον Φερέρο και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την προεδρία… Αλλά σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα κατάφερε να πάρει και μια σημαντική νίκη και την Παρασκευή: κέρδισε τον γείτονά της, τη Τζένοα, με σκορ 3-1. Πλέον υπάρχουν 18 βαθμοί μετά από 17 ματς και 14η θέση. Αλλά προς το παρόν, είναι σίγουρα πολύ νωρίς για να χαλαρώσουν οι παίκτες …

Η Τορίνο ανέβασε ρυθμούς, αλλά όχι όπως αναμενόταν

Οι «Pomegranate» τερμάτισαν στην 17η θέση την περασμένη σεζόν. Από τη ντροπή του υποβιβασμού από τη Serie A τους χώρισαν μόνο δύο βαθμοί. Ήταν απλώς τυχεροί που οι 37 βαθμοί (λιγότερο από 1 κατά μέσο όρο ανά αγώνα!) ήταν τότε αρκετοί για την «επιβιώσει». Για να διορθωθεί η κατάσταση, από τη Βερόνα προσκάλεσαν τον Ivan Yurich. Ο Κροάτης είχε καλή απόδοση με τους Mastiffs, μετατρέποντάς τους σε μία δυνατή μεσαία ομάδα. Έχοντας φύγει για προαγωγή, ο προπονητής γενικώς σημείωσε πρόοδο για τους νέους του παίκτες. Δεν πάνε όλα καλά, ο Μπελότι, για παράδειγμα, έχει σκοράρει μόνο δύο φορές μέχρι στιγμής. Ωστόσο, το κύριο πράγμα είναι ότι καταφέρνουν να κερδίζουν βαθμούς τακτικά, εντός έδρας κιόλας σημείωσαν 13 βαθμούς στους τελευταίους 5 αγώνες. Την Κυριακή κατάφεραν να νικήσουν την Μπολόνια με σκορ 2-1. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι «ταύροι» βρίσκονται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, αλλά η διαφορά από την ευρωπαϊκή αγωνιστική ζώνη δεν είναι τόσο μεγάλη.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Σαμπντόρια είχε 3 νίκες και μία ισοπαλία σε 4 αγώνες. Όμως τον Οκτώβριο, η Τορίνο μπόρεσε να νικήσει εντός έδρας τους φιλοξενούμενους από τη Τζένοα με σκορ 3-0. Τότε ακόμα και ο Μπελότι μπόρεσε να πετύχει 1 από τα λίγα γκολ του.

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές, είναι απίθανο οι αντίπαλοι να παλέψουν τόσο σκληρά για τη νίκη. Αλλά δεν θα κλειστούν ούτε στην άμυνα, μπορούν απλά να παίξουν ποδόσφαιρο. Οπότε ποντάρουμε στο «θα σκοράρουν και οι δύο» (απόδοση 1,73).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *