The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαμπντόρια εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сампдория-Рома-17.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Luigi Ferraris Stadium

Τη Δευτέρα πέφτει παραδοσιακά η ένταση των ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων. Και η αρχή της επόμενης εβδομάδας συνολικά δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Ταυτόχρονα όμως, οι διοργανωτές της Serie A έμειναν έκπληκτοι. Αποφάσισαν να κλείσουν το πρόγραμμα της τρέχουσας περιοδείας, μετατοπίζοντας ταυτόχρονα 2 συναντήσεις στην πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας. Η Σαμπντόρια θα υποδεχθεί τη Ρόμα αυτή την περίοδο. Ποιος θα κερδίσει στη Γένοβα αυτή τη φορά; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν συντάξει μια λεπτομερή πρόβλεψη για τον αγώνα της 17ης Οκτωβρίου 2022.

Η Σαμπντόρια αλλάζει ξανά προπονητή

Η Σάμπα κάποτε, στις αρχές της δεκαετίας του ’90 του περασμένου αιώνα, γνώρισε μια «χρυσή» εποχή, κατακτώντας όλα τα πιθανά τρόπαια στην εγχώρια αρένα και κάνοντας πολύ θόρυβο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τον τελευταίο καιρό, όμως, θυμίζουν μόνο τους εαυτούς τους υπό τον Σαμπάολι, έχοντας φτάσει μια φορά στο Γιουρόπα Λιγκ. Ως εκ τούτου, η επιστροφή του Μάρκο στη Τζένοα τον Ιανουάριο έγινε δεκτή με ενθουσιασμό. Τουλάχιστον ήταν σε θέση να μην πετάξει έξω με τους θαλάμους του, σε αντίθεση με τον γείτονα και τον εχθρό του – τη Γένοβα. Όμως στον νέο κύκλο η ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει. Και μετά έχασε τέσσερις συνεχόμενες φορές. Μετά το 0-3 με την πρωτοεμφανιζόμενη, Μόντσα, χώρισαν με τον τεχνικό. Αντικαταστάθηκε από τον Στάνκοβιτς και μπόρεσε να ξεκινήσει τουλάχιστον με 1-1 στο γήπεδο της Μπολόνια.

Η Ρόμα πλησιάζει τα μέσα του φθινοπώρου χειρότερα από όσο θα θέλαμε

Οι «τζιαλορόσι» δεν μπορούν να πετύχουν τον αγαπημένο στόχο – να επιστρέψουν στο Champions League. Το 2021, έκαναν το περίεργο βήμα να φέρουν τον Ζοσέ Μουρίνιο πίσω στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Αλλά, σε γενικές γραμμές, η πρώτη του χρονιά στη Ρώμη έμεινε στη μνήμη μόνο από τη νίκη στην πρώτη κλήρωση του Conference League, έτσι κι έτσι η αποζημίωση. Στη νέα κλήρωση του Calcio, οι Γουλβς που είχαν ενισχυθεί το καλοκαίρι ξεκίνησαν καλά, με 10 βαθμούς σε 4 γύρους. Στη συνέχεια όμως υπήρχαν 0-4 με την Ουντινέζε και 0-1 με την Αταλάντα, αν και σημείωσαν το 2-1 στο γήπεδο της Έμπολι. Τον Οκτώβριο τα πάνε καλύτερα: 2-1 με Ίντερ και Λέτσε. Όμως η τελευταία νίκη μπορεί να γίνει «πύρρειος»: εκ των πραγμάτων, σκοράροντας πέναλτι, «έσπασε» ο Ντιμπάλα. Όμως ο Αργεντινός, που μετακόμισε από τη Γιουβέντους, είχε 5 γκολ με μερικές ασίστ στην τρέχουσα κλήρωση της Serie A.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ρόμα, βέβαια, έχει πλεονέκτημα στις αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο. Αλλά και στα 3 πρόσφατα πρωταθλήματα, η Σαμπντόρια κέρδιζε πάντα βαθμούς από το φιλόδοξο ρωμαϊκό έργο στον 1ο αγώνα.

Πρόβλεψη

Η Σαμπντόρια έχει νέο τεχνικό, αλλά δεν είναι ακόμα μάγος. Ο Στάνκοβιτς είναι απίθανο να κερδίσει τον Μουρίνιο, με τον οποίο, παρεμπιπτόντως, έπαιξε εναντίον. Ποντάρουμε στη νίκη της Ρόμα με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *