The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαμπντόρια εναντίον Νάπολι: πρόγνωση και στοίχημα για το ματς της Σέριε A’ Ιταλίας

Sampdoria-Napoli-02.09

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Comunale Luigi Ferraris

Στις 2 Σεπτεμβρίου ξεκινά ο αγώνας του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος της Ιταλίας μεταξύ Σαμπντόρια και Νάπολι. Οι αντίπαλοι έπαιξαν δύο επίσημους αγώνες της σεζόν, αλλά αν οι παίκτες της Νάπολι έχουν ήδη κάτι να καυχηθούν, η Σάμπα έρχεται για το επερχόμενο παιχνίδι ως η ομάδα από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Γενουάτες ξεκίνησαν τη σεζόν με τον αγώνα Κυπέλλου εναντίον της ομάδας Viterbese Castrense. Οι «Blucerchiati» κέρδισαν 1:0, το μοναδικό γκολ στο 75ο λεπτό σκόραρε ο Yankto. Στον πρώτο γύρο της Σέριε Α’ η Σάμπα πήγε μια επίσκεψη στην Ουντινέζε, έχασε 0:1, γκολ μετράει ο de Paul μετά το ασίστ του Fofana, σκοραρισμένο στο 9ο λεπτό. Για το υπόλοιπο του αγώνα οι Γενουάτες δεν έκαναν καν τον κόπο να ισοφαρίσουν. Εκτός σεζόν οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να πουλήσουν το Torreira, ο οποίο σε καλό επίπεδο έπαιξε στο περασμένο πρωτάθλημα, ήταν μια εξέχουσα μορφή στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Σε αυτό το πλαίσιο ο Τζιαμπάολο πρέπει να κάνει αλλαγές στο παιχνίδι της ομάδας του στη μεσαία γραμμή.

Οι Ναπολιτάνοι στους δύο εναρκτήριους αγώνες έχουν πετύχει δύο νίκες επί άμεσους αντιπάλους τους για τη θέση στο top-4 στην Σέριε Α’: Λάτσιο και Μίλαν. Πρώτα η «παρτενοπέι» επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Ιταλίας στο Στάδιο Ολίμπικο. Η Λάτσιο με τα δικαιώματα της γηπεδούχου ξεκίνησε το παιχνίδι πιο ενεργά, στο 25ο λεπτό ο Ιμμόμπιλε σκόραρε το πρώτο γκολ. Νάπολι έπαιξε το πρώτο ημίχρονο στη «δεύτερη ταχύτητα», αλλά στο τέλος του αγώνα ήταν ακριβής ο Μίλικ, αποτελειώνοντας τη πάσα του Χοσέ Καγιεχόν. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά του Αντσελότι δραστηριοποιήθηκαν, που οδήγησε στο γκολ του Λορέντζο Ινσίνιε. Ο αγώνας ενάντια στη Μίλαν οι οπαδοί τω νότιων θα θυμούνται για πολύ καιρό, η Νάπολι στο 49ο λεπτό έχανε 0:2, αλλά κατάφερε όχι μόνο να «επιστρέψει» στο παιχνίδι, αλλά και να κερδίσει 3:2, χάρη στο διπλό στόχο του Zielinski και γκολ του Mertens.

Πρόβλεψη του αγώνα Σαμπντόρια εναντίον Νάπολι

Τη σεζόν 2017-18 η Σαμπά και η Νάπολι έπαιξαν μεταξύ τους δύο φορές:

Νάπολη – Σαμπντόρια 3:2

Σαμπντόρια – Νάπολι 0:2.

Η Σάμπα στη Σέριε Α’ δεν έχει σκοράρει ακόμα, αλλά, όπως γνωρίζετε, οι “Blucerchiati” είναι πολύ εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα. Οι Γενουάτες στο “Ferraris” παίζουν πάντα με μια ιδιαίτερη διάθεση, οπότε ο στόχος της γηπεδούχου είναι πολύ πιθανός. Και το γεγονός ότι η Νάπολι θα σκοράρει την Κυριακή είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία.

Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *