The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαμπντόρια εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για στοίχημα

Сампдория-Наполи-23.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Luigi Ferraris Stadium

Στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου της Serie A η Σαμπντόρια θα φιλοξενήσει την κορυφαία Νάπολι. Η πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Η Σάμπα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα

Σε τέσσερις γύρους της Serie A η Σαμπντόρια κατάφερε να πετύχει 5 βαθμούς, κάτι που της επιτρέπει να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Η ομάδα είχε δύσκολο πρόγραμμα, Μίλαν, Ίντερ, Σασουόλο, γι’ αυτό κατάφερε να πετύχει μόλις δύο βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Μόνο στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος της Γένουας κέρδισε την πρώτη του νίκη, νικώντας την Έμπολι με σκορ 3-0 εκτός έδρας, ένα διπλό σε εκείνη τη συνάντηση σημείωσε ο Καπούτο. Κρίνοντας από την έναρξη του πρωταθλήματος, μπορούμε να πούμε ότι η Σαμπντόρια έχει μια ισχυρή και οργανωμένη ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ισχυρούς αντιπάλους. Οι Gabbiadini και Verre θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Οι Ναπολιτάνοι πήραν το προβάδισμα

Οι άντρες του Λουτσιάνο Σπαλέτι πήραν το προβάδισμα μετά από τέσσερις γύρους στη Serie A, έχοντας κερδίσει όλους τους αγώνες. Οι πιο κοντινοί διώκτες βρίσκονται 2 βαθμούς πίσω από τους Ναπολιτάνους. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα νίκησε την Ουντινέζε εκτός έδρας με σκορ 4:0. Σημειώνουμε επίσης ότι η Νάπολι παίζει στη φάση των ομίλων του Europa League, όπου στον πρώτο γύρο μπόρεσε να αντέξει εκτός έδρας απέναντι στη δυνατή Λέστερ – 2:2. Τέσσερις παίκτες δεν θα βοηθήσουν τους συνεργάτες τους, καθώς έχουν τραυματισμούς, ιδιαίτερα αισθητή θα είναι η απουσία του Dries Mertens.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις ένα τεράστιο πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των Ναπολιτάνων, οι οποίοι έχουν κερδίσει 10 από τις 11 τελευταίες συναντήσεις τους. Η Σαμπά έχασε 0-2 εντός και 1-2 εκτός έδρας την περασμένη σεζόν.

Πρόβλεψη

Ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τα απογοητευτικά στατιστικά των προσωπικών αναμετρήσεων, η Σαμπντόρια είναι αρκετά ικανή να πάρει βαθμούς από τον ηγέτη του πρωταθλήματος. Οι Ναπολιτάνοι θεωρούνται φαβορί του επερχόμενου αγώνα, αλλά θα είναι δύσκολο να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί. Περιμένουμε έναν επίμονο αγώνα από τους αντιπάλους και προτείνουμε το στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *