The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαμπντόρια εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сампдория-Милан-23.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Luigi Ferraris Stadium

Επιτέλους όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα στον Παλαιό Κόσμο ξεκίνησαν νέα σεζόν. Η Serie A ήταν η τελευταία. Στο πλαίσιο της ο 1ος γύρος διήρκεσε αρκετές ημέρες και θα κλείσει μόνο το βράδυ της Δευτέρας με την αναμέτρηση μεταξύ Σαμπντόρια και Μίλαν. Η πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 23 Αυγούστου 2021 είναι διαθέσιμη στους αναγνώστες του ιστότοπου.

Η Σαμπντόρια θα προσπαθήσει να διατηρήσει το επίπεδο μετά την αποχώρηση του Ρανιέρι

Τα «Bluchekiati» με έμπειρο τεχνικό, ίσως, δεν είχαν στόχο τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Θα μπορούσαν όμως να αισθάνονται αρκετά ήρεμοι, κρατώντας μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Claudio πήρε την 9η θέση με την ομάδα την περασμένη σεζόν και αποχώρησε. Και όλοι θυμούνται πώς πριν από την εμφάνισή του πόσο ανησυχούσε ο εκπρόσωπος της Γένοβας όταν ο Μάρκο Τζαμπάολο πήγε στη Μίλαν. Μήπως έκανε λάθος η διοίκηση στοιχηματίζοντας στον Ντ’ Αβέρσα; Ο Ρομπέρτο ανέβασε την Πάρμα στη Serie A, αλλά την περασμένη σεζόν, επιστρέφοντας στο «τιμόνι» των «σταυροφόρων», δεν μπόρεσε να τους σώσει από τον υποβιβασμό. Στο νέο σύλλογο, ξεκινά με νίκη, αλλά πολύ τεταμένη: στις 16 Αυγούστου η Σάμπα νίκησε την Αλεσάντρια της Serie B στο κύπελλο με σκορ 3-2. Σημειώστε ότι και πάλι οι βετεράνοι αποφάσισαν τα πάντα: Quagliarella, Gabbiadini και Candreva.

Η Μίλαν άφησε μια πολύ αμφιλεγόμενη εντύπωση

Οι «ροσονέρι» ακόμη και αμέσως μετά το κλείδωμα έδειξαν εξαιρετική φόρμα. Κατάφεραν να την διατηρήσουν για το πρώτο μέρος της νέας σεζόν και για μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα είχε το προβάδισμα. Αλλά, όπως περίμεναν πολλοί ειδικοί, στο τέλος ο σύλλογος εξαντλήθηκε ούτως ή άλλως και οι χειμερινές προσπάθειες για την ενίσχυσή του απέτυχαν ως επί το πλείστον. Ειδικά ο Μαντζούκιτς, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε καθόλου στις προσδοκίες. Παρ’ όλα αυτά, οι «ερυθρόμαυροι» επέστρεψαν στο Champions League, επιπλέον, εκμεταλλευόμενοι την πτώση των ανταγωνιστών, ειδικά της Γιουβέντους, ολοκλήρωσαν τη σεζόν στη 2η θέση κιόλας. Φυσικά, ο Στέφανο Πιόλι διατήρησε τη θέση του ως προπονητής μετά από αυτό. Επιπλέον, έγιναν και πάλι προσπάθειες για την ενίσχυση της σύνθεσης, είναι σαφές ότι το προηγούμενο κλιπ δεν θα άντεχε στον «αγώνα σε δύο μέτωπα». Οι Menyan, Ballo-Toure, Giroud έχουν ήδη υπογραφεί, τα συμβόλαια των Tomori και Tonali έχουν εξαργυρωθεί, ο αγώνας για τον Nikola Vlasic διεξάγεται εδώ και πολύ καιρό και άλλες εργασίες δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Σχεδόν κανείς άλλος δεν θα είναι έτοιμος να παίξει το Σάββατο.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2020-2021, η Μίλαν έπαιξε επιτυχώς, αλλά με έναν περίεργο τρόπο, με τη Σαμπντόρια. Και τα δύο παιχνίδια στο «Σαν Σίρο» έφεραν ισοπαλίες, και τα δύο παιχνίδια στη Γένοβα κέρδισαν οι παίκτες του Πιόλι.

Πρόβλεψη

Ακόμα και με τον Ρανιέρι η «Σαμπ» έχανε εντός έδρας. Είναι απίθανο να βγει καλύτερα τώρα, ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων (απόδοση – 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *