The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαμπντόρια εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сампдория-Милан-06.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Γένοβα. Στάδιο Luigi Ferraris

Την Κυριακή, αργά το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος αγώνας του δέκατου γύρου της Serie A μεταξύ Σαμπντόρια και Μίλαν.

Σαμπντόρια

Πίσω στα τέλη Οκτωβρίου, η Σαμπντόρια νίκησε εντυπωσιακά την Αταλάντα (3:1), μετά απ’ αυτό έπαιξε ισοπαλίες στις αναμετρήσεις με την Τζένοα (1:1) και την Τορίνο (2:2), καθώς έχασε από την Κάλιαρι (0:2) και την Μπολόνια (1:2). Έτσι, οι παίκτες του Ρανιέρι κρατιούνται με σιγουριά στην ενδέκατη θέση με 11 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 14:15.

Σαμπντόρια

Ενώ η Μίλαν σημείωσε 23 βαθμούς με στατιστικά γκολ 21:8, χάρη σ’ αυτό ηγούνται στην κατάταξη με περιθώριο τεσσάρων βαθμών από τον πλησιέστερο καταδιώκτη. Τον περασμένο μήνα οι Rossoneri έχουν πετύχει σίγουρες νίκες 2:1 επί της Ουντινέζε, 3:1 επί της Νάπολι και 2:0 επί της Φιορεντίνα, καθώς σημείωσαν ισοπαλίες 3:3 με Ρόμα και 2:2 με τη Βερόνα.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η σημερινή Μίλαν δίκαια καταλαμβάνει ηγετική θέση. Και σε αυτήν την κατάσταση έχει μια καλή πιθανότητα να νικήσει την δυνατή μεσαία ομάδα, η οποία ειλικρινά δεν εντυπωσιάζει τώρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μίλαν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *