The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαμπντόρια εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сампдория-Ювентус-22.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

Luigi Ferraris Stadium

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της Serie A θα συναντηθούν Σαμπντόρια και Γιουβέντους, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Η Σάμπα δεν είναι ο πιο σταθερός μεσαίος σύλλογος

Κρίνοντας από την περασμένη σεζόν, είναι ήδη δύσκολο να θεωρηθεί η Σαμπντόρια ως ομάδα μεσαίας κατηγορίας στο ιταλικό ποδόσφαιρο, τερμάτισε μόλις 15η, με διαφορά 6 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό το πρωτάθλημα ο σύλλογος ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα με σκορ 0:2. Η Σάμπα κατάφερε επίσης να πραγματοποιήσει μία συνάντηση στο Κύπελλο Ιταλίας, όπου κέρδισε εντός έδρας τη Ρετζίνα με 1:0. Τρεις παίκτες κινδυνεύουν να χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Η Γιούβε θα προσπαθήσει να επιστρέψει στον αγώνα για το Scudetto

Την περασμένη σεζόν η Γιουβέντους είχε καταστροφικό ξεκίνημα, γι’ αυτό και δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί για το Scudetto, αλλά ταυτόχρονα έπιασε και την πρώτη τετράδα. Τώρα περιμένουν την αποκατάσταση από τους Τορίνιους, η ομάδα ξεκίνησε με εντός έδρας νίκη επί της Σασουόλο με σκορ 3:0. Αξίζει να σημειωθεί και ο Άνχελ Ντι Μαρία, που είχε ένα υπέροχο παιχνίδι, σημειώνοντας ένα γκολ και μια ασίστ. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε, αλλά οκτώ τραυματίες παίκτες, μεταξύ των οποίων οι: Ντι Μαρία, Κιέζα, Πογκμπά, Σκέσνι, θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τρεις φορές την περασμένη σεζόν, όλα τα παιχνίδια ήταν εξαιρετικά επιτυχημένα. Οι Τορίνιοι κατάφεραν να κερδίσουν τον αντίπαλο σε όλες τις περιπτώσεις, 3:2 εντός έδρας και 3:1 στο πρωτάθλημα, καθώς και 4:1 στο Κύπελλο Ιταλίας.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, οι φιλοξενούμενοι αναφέρονται ως φαβορί, η κατηγορία της Γιούβε είναι υψηλότερη και ο παράγοντας της έδρας τους δεν έχει μεγάλη σημασία. Οι Τορίνιοι θα έρθουν για νίκη, παρά τις μεγάλες απώλειες προσωπικού. Φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ το στοίχημα στην επιτυχία των φιλοξενούμενων (απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *