The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαμπντόρια εναντίον Ίντερ: προγνωστικά για τον αγώνα

Сампдория-Интер-13.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Luigi Ferraris Stadium
Τα πλέι οφ του Champions League ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα. Αλλά η Ίντερ παίζει εκεί μόνο στο τέλος του μήνα, οπότε τίποτα δεν την εμποδίζει να παίξει στην τρέχουσα περιοδεία της Serie A μόνο τη Δευτέρα. Θα ταξιδέψει στη Σαμπντόρια, στον θρύλο της, Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Υπάρχει κάποια ίντριγκα σε μια τέτοια μονομαχία; Οι αναλυτές του site έκαναν αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 13 Φεβρουαρίου 2023.
Η Σαμπντόρια δείχνει να κοντράρεται μόνο με την Κρεμονέζε
Η Σάμπα έχει ακόμα μια αρκετά καλή σύνθεση – Gabbiadini, Djuricic, Tomas Rincon, Caputo, Murillo, Bereshinski, Conti, Lammers και, φυσικά, Quagliarella. Αλλά τώρα συμβαίνει όταν σε όλα αποτυγχάνουν και τίποτα δεν τους βγαίνει. Στη Γένοβα, λοιπόν, αποχαιρέτησαν τον Σαμπάολι πριν από πολύ καιρό και κάλεσαν τον Στάνκοβιτς, αλλά ποιο είναι το νόημα; Ναι, μετά από παύση υπήρξε μια ενθαρρυντική νίκη, εκτός έδρας 2-1 με τη Σασουόλο. Μετά όμως ακολούθησαν «στεγνές» ήττες από όλους τους αντιπάλους στη σειρά. Φαίνεται ότι όλοι, ακόμα και ο ίδιος ο Ντέγιαν, έχουν ήδη συμβιβαστεί με την πτώση στη Serie B στο τέλος της άνοιξης. Αλλά παραλίγο να κερδίσουν τη Μόντσα, σημείωσε 2-2 εντός έδρας στο 9ο λεπτό της παράτασης.
Η Ίντερ έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένη με την εξέλιξη της σεζόν
Η ομάδα δε διεκδικεί σοβαρά το Scudetto, το επίτευγμα του Conte, τόσο πρόσφατο, δεν μπορεί να επαναληφθεί, η Νάπολι είναι πολύ καλή τώρα. Όμως ο σύλλογος του Μιλάνου ήταν ο μόνος που νίκησε τους «παρτενοπέι», και, το βασικότερο, βρίσκεται στη 2η θέση. Επιπλέον, οι παίκτες του Simone Inzaghi είναι καλοί και σε άλλα τουρνουά. Συνεχίζουν να αγωνίζονται τόσο στο Champions League (όπου δεν άφησαν την ίδια την Μπαρτσελόνα να περάσει στα πλέι οφ!), όσο και στο Coppa Italia. Στο Σούπερ Καπ κατάφεραν όχι μόνο να υπερασπιστούν τον τίτλο, αλλά και να νικήσουν τη γειτόνισσα, Μίλαν, με σκορ 3-0. Παρεμπιπτόντως, στον τελευταίο γύρο, οι «ροσονέρι» κέρδισαν ξανά, ήδη στο Calcio. Βέβαια όλα περιορίστηκαν εκεί μόνο με μοναδικό γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεθ, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να κερδίσουν.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Ίντερ κέρδισε 10 βαθμούς στα 4 τελευταία ματς. Ήδη αυτή τη σεζόν σημείωσε 3:0 υπέρ των «νερατζούρι».
Πρόβλεψη
Οι «νερατζούρι» είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν, αλλά όχι με ιδιαίτερα υψηλό σκορ. Καλύτερα να ποντάρουμε στο χάντικαπ -1 για τους φιλοξενούμενους (απόδοση 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *