The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαλερνιτάνα εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για τον αγώνα

Салернитана-Наполи-21.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023, 7:00 μ.μ.
Stadio Arechi
Στο πλαίσιο του δέκατου ένατου γύρου της Serie A, θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν τους ισχυρότερους Σαλερνιτάνα και Νάπολι.
Σαλερνιτάνα
Την παραμονή της Σαλερνιτάνα, υπέστη ένα συντριπτικό φιάσκο 2:8 από την Αταλάντα και ακόμη και πριν από αυτό δεν έδειχνε πολύ σίγουρη με φόντο τις Φιορεντίνα (1:2), Μόντσα (0:3), Μίλαν (1: 2) και Τορίνο (1:2). 1). Παρόλα αυτά, οι Granatovs τα πάνε καλά στη δέκατη πέμπτη θέση με 18 βαθμούς και ρεκόρ γκολ/συναυλιών 23:35.
Νάπολι
Η Νάπολι κέρδισε 47 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 44:14, χάρη στους οποίους προηγείται της βαθμολογίας με διαφορά εννέα βαθμών έναντι του πλησιέστερου διώκτη. Πριν από λίγο καιρό, η Παρθενοπέι έχασε 0:1 από την Ίντερ, αλλά επιπλέον μπορεί να υπερηφανεύεται για θριάμβους επί της Έμπολι (2:0), της Ουντινέζε (3:2), της Σαμπντόρια (2:0) και της Γιουβέντους (5:1).
Πρόβλεψη
Στα μέσα της εβδομάδας, η Νάπολι αποκλείστηκε εντυπωσιακά από το Coppa Italia και τώρα θέλει να επιστρέψει στο νικητήριο δρόμο το συντομότερο δυνατό. Δεν νομίζω ότι η Σαλερνιτάνα σε κρίση θα γίνει τουλάχιστον κάποιο είδος φραγμού για τους θυμωμένους «παρτενοπέι». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νάπολι με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *