The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαιντ-Τζόνστοουν (Σκωτία) εναντίον  Γαλατασαράι (Τουρκία): προγνωστικά για στοίχημα

Сент-Джонстон-Галатасарай-12.08

Europa League – Τρίτος προκριματικός γύρος  – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 12 Αύγουστος 2021, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σκωτία. Περθ. Στάδιο McDiarmid Park

Σε έναν από τους προκριματικούς αγώνες του Europa League θα συναντηθούν η σκωτσέζικη Σαιντ Τζόνστοουν και η τουρκική Γαλατασαράι.

Σαιντ-Τζόνστοουν

Η Σαιντ Τζόνστοουν είναι μια δυνατή μεσαία ομάδα στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, η οποία έφτασε στην ευρωπαϊκή διοργάνωση μόνο λόγω της επιτυχίας της στο εθνικό Κύπελλο. Οι Άγιοι ξεκίνησαν τη νέα τους καμπάνια με ισοπαλίες χαμηλών επιδόσεων με την Ρος Κάουντι (0:0) και την Μάτεργουελ (1:1), κάτι που είναι απόλυτα σύμφωνο με το επίπεδό τους.

Γαλατασαράι

Το τουρκικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οπότε η Γαλατασαράι βρίσκεται ακόμα μακριά από τη βέλτιστη κατάστασή της. Και η εκστρατεία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου των «λιονταριών» έχει ήδη επισκιαστεί από τον εκκωφαντικό αποκλεισμό από την PSV (1:5, 1:2) στην πρόκριση του Champions League. Τώρα ο μεγιστάνας της Κωνσταντινούπολης θα προσπαθήσει να φτάσει στη φάση των ομίλων του Europa League.

Πρόβλεψη

Για αυτό η ήττα στη Σκωτία αντενδείκνυται γι’ αυτόν, καθώς η ισοπαλία με παράταση δεν είναι ιδιαίτερα επιθυμητή. Είμαι σίγουρος ότι η Γαλατασαράι θα συγκεντρώσει τις δυνάμεις της και θα επικρατήσει επί ενός όχι πολύ τρομερού αντίπαλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γαλατασαράι με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *