The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαιντ-Ετιέν εναντίον Τρουά: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сент-Этьен-Труа-18.03_cr

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ζοφρουά-Γκισάρ

Φέρνουμε στην προσοχή σας την πρόβλεψη για τον αγώνα Σαιντ-Ετιέν – Τρουά, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στον 29ο γύρο της Ligue 1. Ποιος θα είναι πιο δυνατός στην αναμέτρηση δύο άμεσων ανταγωνιστών;

Η Σαιντ-Ετιέν προσπαθεί να σωθεί

Τα πράγματα δεν πάνε καλά για τη Σαιντ-Ετιέν, αν και ήταν ακόμα χειρότερα, ο σύλλογος βρίσκεται στη 18η θέση του πρωταθλήματος και αυτή είναι η ζώνη των πλέι οφ. Η διαφορά από τη σωτήρια 17η θέση είναι μόνο ένας βαθμός, οπότε όλος ο αγώνας είναι ακόμα μπροστά. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος άντεξε απέναντι στην ισχυρή Λιλ εκτός έδρας – 0:0. Η Σαιντ-Ετιέν είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, καθώς έχει χάσει μόνο ένα στα έξι ματς, και αυτό κόντρα στην ΠΣΖ. Εφόσον η ομάδα έχει πάρει καλή δυναμική, οι πιθανότητες να σωθεί είναι καλές. Τέσσερις παίκτες δεν θα αγωνιστούν στην επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Η Τρουά έχει καλή σειρά

Ο πρωτάρης της Ligue 1 επέστρεψε στην ελίτ μετά από τρία χρόνια απουσίας, οπότε δεν είναι περίεργο που ο σύλλογος βρίσκεται σε αγώνα επιβίωσης. Η Τρουά καταλαμβάνει τη 15η θέση της βαθμολογίας, η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη είναι μόλις δύο βαθμοί. Η ομάδα κατάφερε να σκοράρει 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την πολύ δυνατή Ναντ – 1:0. Η Τρουά έχει επίσης τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, οι αντίπαλοι έπαιξαν συναρπαστικό παιχνίδι με αντεπιθέσεις και χτύπησαν πολύ στο τέρμα, ωστόσο, μόνο ένα γκολ έκρινε τη μοίρα της συνάντησης, η Σαιντ-Ετιέν πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, είναι προφανές ότι δύο αντίπαλοι με κίνητρο θα παίξουν μεταξύ τους. Οι πιθανότητες της Σαιντ-Ετιέν φαίνονται πραγματικά προτιμότερες, άλλωστε η εμπειρία στη Ligue 1 πρέπει να επηρεάσει την κατάσταση. Ας προσπαθήσουμε να ρισκάρουμε, ποντάροντας στην καθαρή νίκη για τους γηπεδούχους με απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *