The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαιντ-Ετιέν εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

08-PSG-17.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Stade Geoffroy-Guichard, Σαιντ-Ετιέν

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στη γαλλική πόλη Σαιντ-Ετιέν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 25ου γύρου του γαλλικού πρωταθλήματος, όπου ο τοπικός ομώνυμος ποδοσφαιρικός σύλλογος (Σαιντ-Ετιέν) θα συναντηθεί με τους πρωταθλητές, ΠΣΖ. Για κάποιο λόγο οι εταιρείες στοιχημάτων δεν είναι τόσο σίγουροι στους ηγέτες του πρωταθλήματος, αλλά ας διαλύσουμε τους φόβους τους…

Ζήτω η σειρά των ηττών

Αυτή τη στιγμή η Σαιντ-Ετιέν είναι η 6η ομάδα του πρωταθλήματος της Γαλλίας, που είναι πολύ καλό. Συνολικά στους 23 αγώνες η ενδεκάδα τους Jean-Louis Gasset κατάφερε να σημειώσει δέκα νίκες, εφτά ισοπαλία και μόνο έξι ήττες. Αλλά τώρα οι «πράσινοι» απογοητεύουν πολύ, έχουν να κερδίσουν σε 4 αγώνες: 3 ήττες με σκορ 4:11 και εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ναντ (1:1). Δηλαδή ακριβώς τώρα ο σύλλογος χάνει συνεχώς και πολύ, σκοράροντας «όπως και πριν».

Δεν είναι όλα και τόσο άσχημα

Την ίδια στιγμή η ΠΣΖ είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Λιγκ 1, τον οποίο κανείς δεν θα σταματήσει στο δρόμο προς το επόμενο τίτλο στο πρωτάθλημα. Η ενδεκάδα του Τόμας Τούχελ κέρδισε 59 βαθμούς στους 22 γύρους και είναι μπροστά από τους πιο κοντινούς της διώκτες κατά 10 βαθμούς (άλλωστε έχουν 2 επιπλέον παιχνίδια). Σε κάθε περίπτωση τον τελευταίο καιρό η ομάδα έχασε αρκετούς σημαντικούς ερμηνευτές, γεγονός που οδήγησε σε εξασθένιση του παιχνιδιού της. Γι’ αυτό το λόγο στις αρχές Φεβρουαρίου οι «κόκκινο-μπλε» εκτός έδρας έχασαν από τη Λυών με το σκορ 2:1. Και μην ξεχνάτε ότι οι Παριζιάνοι δυσκολεύτηκαν την Τρίτη στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ ξεπερνάει τη Σαιντ-Ετιέν σε όλους τους δείκτες, αλλά η κατάσταση του εκτός έδρας αγώνα μπερδεύει λίγο τα πράγματα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει πολλή δύναμη και αρκετούς ηγέτες, αλλά παραμένουν να είναι η καλύτερη ομάδα στη Γαλλία. Ταυτόχρονα, οι γηπεδούχοι τώρα δεν εντυπωσιάζουν καθόλου και θα είναι ακόμη περισσότερο κουρασμένοι (η τελευταία τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη). Έτσι εδώ οπωσδήποτε πρέπει να ποντάρετε στους Παριζιάνους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *