The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαιντ-Ετιέν εναντίον Μονπελιέ: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Saint-Étienne-Montpellier-10.05

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ, Σαιντ-Ετιέν

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή το απόγευμα, 10 Μαΐου, στη γαλλική πόλη Σαιντ-Ετιέν, θα πραγματοποιηθεί ο εναρκτήριος αγώνας του 36ου γύρου του πρωταθλήματος της Γαλλίας, όπου θα συναντηθούν ο ομώνυμος τοπικός ποδοσφαιρικός σύλλογος και η Μονπελιέ. Και οι δύο ομάδες διεκδικούν την 4η θέση της Λιγκ 1, οπότε η συνάντησή τους υπόσχεται να είναι «καυτή». Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα Σαιντ-Ετιέν – Μονπελιέ.

Η ομάδα πήρε φόρα

Αυτή τη στιγμή η Σαιντ-Ετιέν βρίσκεται σε τόσο σημαντική για την ομάδα 4η θέση του πρωταθλήματος της Γαλλίας, αλλά υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να τη χάσει. Στην πραγματικότητα, δεν είναι αυτό που πρέπει να ανησυχεί, αλλά ότι οι «πράσινοι» μπορούν να φτάσουν κιόλας στο Champions League – τώρα η Λυών είναι μόλις 1 βαθμός πίσω. Και όλα εξαιτίας του γεγονότος ότι η ενδεκάδα του Jean-Louis Gassée πήρε φόρα, σημειώνοντας από τα μέσα Μαρτίου έξι νίκες και εκτός έδρας ισοπαλία με την Αμιέν (2:2). Σε όλους αυτούς τους αγώνες η ομάδα σκοράρει πολύ – 19 γκολ σε 6 συναντήσεις.

Νίκες από τον υποψήφιο

Ταυτόχρονα η Μονπελιέ κατέχει μέχρι στιγμής την 5η θέση του τουρνουά, αλλά μέσα σε 3 γύρους μπορεί άνετα να φτάσει στην 4η θέση. Τώρα η ενδεκάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν είναι εφτά βαθμούς πίσω από τη Σαιντ-Ετιέν, αλλά σε περίπτωση νίκης αυτή η διαφορά θα μειωθεί έως 4 βαθμούς. Σε κάθε περίπτωση La Paillade πρέπει να παίξουν μέχρι το τέλος, επειδή οι διώκτες πιέζουν επίσης από πίσω. Αλλά γενικά τον τελευταίο καιρό η ομάδα πήρε φόρα: τρεις νίκες και μια ισοπαλία με την Αμιέν (1:1). Αλλά εκτός έδρας ο σύλλογος χάνει πολύ, αν και ο ίδιος δεν ξεχνά να σκοράρει…

Πρόβλεψη

Η Σαιντ-Ετιέν είναι τώρα σε καλή αγωνιστική φόρμα και είναι απίθανο να μπορεί κάποιος να σταματήσει αυτή την ομάδα στην έδρα της. Την ίδια στιγμή και η Μονπελιέ πήρε φόρα, αλλά εκτός έδρας εξακολουθεί να επιτρέπει πάρα πολλές αστοχίες στην άμυνα. Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική απόδοση των συλλόγων τον τελευταίο καιρό, καθώς και σταθερά λάθη στην άμυνα, σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη συνολική απόδοση του παιχνιδιού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *