The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαιντ Ετιέν εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

SaintEtienne-Monaco-15.12

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ

Το 18ο γύρο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γαλλίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Σαιντ Ετιέν και Μονακό. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι μπήκαν στη σεζόν με σκοπό να αγωνιστούν για τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, αλλά στον 18ο γύρο κιόλας μπορούμε να πούμε ότι το πιο πιθανόν ότι δεν θα δούμε τους «πράσινους» στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, ενώ η Μονακό έχει όλες τις πιθανότητες να ξαναεμφανιστεί στο Champions League.

Άσχημη φόρμα

Η Σαιντ Ετιέν συνεχίζει την πτώση στο βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 1 Γαλλίας, μετά από 17 γύρους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη των μεταβατικών αγώνων, πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε μια τέτοια κατάσταση καλό είναι να σκεφτούν τη διατήρηση της θέσης στην ελίτ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Σαιντ Ετιέν δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη.

Αγώνας για τους τίτλους

Η Μονακό αγωνίζεται πλέον μόνο στο επίπεδο των εθνικών τουρνουά, από το Champions League οι Monegasques αποκλειστήκαν, στο Γιουρόπα Λιγκ δεν προκρίθηκαν. Προς το παρόν οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Λιγκ 1 Γαλλίας, έχουν 35 βαθμούς στο ενεργητικό, τον ίδιο αριθμό βαθμών έχουν οι αντίπαλοι της Μονακό: Λυών και Μαρσέιγ. Με τέτοιο ισχυρό ανταγωνισμό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χάσει βαθμούς στον αγώνα κατά του αουτσάιντερ, η Μονακό είναι επάξιο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού.

Πρόβλεψη

Η Μονακό εκτός έδρας έχει 50% νικών, η ενδεκάδα του Ζαρντίμ απόκτησε μια καλή φόρμα, προσπαθεί να μείνει κοντά στη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 1. Η Σαιντ Ετιέν είναι σε κρίση και ο Sable δεν ξέρει τι να κάνει με τους παίκτες του. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στο φαβορί φαίνεται να είναι πολύ καλή επιλογή, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι η Μονακό ξέρει όσο κανένας άλλος στη Γαλλία να παίξει από δύο παιχνίδια τη εβδομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,94.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *