The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαιντ Ετιέν εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Saint-Etienne-2001

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ, Νάπολη

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η  Σαιντ Ετιέν στις 20 Ιανουαρίου 2019 στις 10:00 μ.μ. θα παίξει εναντίον της Λυών στο Στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ στο πλαίσιο του 21ου γύρου του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Στην κατάταξη του γαλλικού πρωταθλήματος η Σαιντ Ετιέν βρίσκεται στην τρίτη θέση με 36 πόντους στο ενεργητικό. Μετά από 20 αναμετρήσεις η ομάδα σημείωσε 31 γκολ και έχασε στο τέρμα της 23. Οι «πράσινοι» είναι οι καλύτεροι όσον αφορά τους εντός έδρας δείκτες μετά την ΠΣΖ. Με την υποστήριξη των οπαδών δεν έχασαν ποτέ αυτή τη σεζόν και κέρδισαν 26 βαθμούς. Στον προηγούμενο αγώνα η ενδεκάδα του Jean-Louis Gasse νίκησε τη Μαρσέιγ με σκορ 2:1. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο σύλλογος έχανε 0:1, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Khazri σχεδίασε διπλό και έφερε τους παίκτες μπροστά.

Αυτή τη στιγμή η Λυών στην κατάταξη του γαλλικού πρωταθλήματος βρίσκεται στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ, στην 4η θέση με 34 πόντους στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 33:24. Οι «αριστοκράτες» παίζουν αρκετά καλά εκτός έδρας, στα 9 παιχνίδια σημείωσαν 13 βαθμούς. Στην προηγούμενη αντιπαράθεση η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με την Τουλούζ εκτός έδρας με σκορ 2:2. Ο Dembele και ο Fekir σε αυτή τη συνάντηση ήταν οι συντάκτες των γκολ. Ο Bruno Genesio έχει μια καλοστημένη ομάδα, στην οποία υπάρχουν αρκετοί σκόρερ, οι οποίοι στενοχωρούν συνεχώς τους τερματοφύλακες των αντιπάλων τους.

Πρόβλεψη

Την τελευταία φορά στο γήπεδο της Σαιντ Ετιέν κέρδισε η Λυών με συντριπτικό  σκορ 5:0. Οι «πράσινοι» έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα εντός έδρας, ενώ τα «παιδιά» είναι ίσοι με τον αντίπαλο στο επίπεδο, οπότε οι γηπεδούχοι θα μπορέσουν τουλάχιστον να μην χάσουν, χάρη στην υποστήριξη των οπαδών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Σαιντ Ετιέν δε θα χάσει με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,25.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *