The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ШеффилдЮнайтед-МанчестерЮнайтед-17.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Σέφιλντ. Στάδιο Bremell Lane

Στον δέκατο τρίτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ το άνευ όρων αουτσάιντερ του πρωταθλήματος Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενεί την τρομερή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή κρατιέται στην 20η θέση με μόλις έναν βαθμό στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 5:21. Σημειώνω ότι οι πρόσφατες ήττες της βυθιζόμενης ομάδας ήταν η Τσέλσι (1:4), η Γουέστ Χαμ (0:1), η Γουέστ Μπρόμιτς (0:1), η Λέστερ (1:2) και η Σαουθάμπτον (0:3).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η όγδοη θέση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 20 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 19:17 σαφώς δεν αντιστοιχεί στις υψηλές προοπτικές αυτού του ονομαστού κλαμπ. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» έπαιξαν πολύ καλά στο προηγούμενο τμήμα της σεζόν. Ηττήθηκαν με σκορ 3:1 Έβερτον, 1:0 Γουέστ Μπρόμιτς, 3:2 Σαουθάμπτον και 3:1 Γουέστ Χαμ, καθώς και σημειώθηκε ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται τα προφανή φαβορί του ζευγαριού, καθώς το επίπεδό τους είναι πολύ υψηλότερο. Δεν πιστεύω ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που πλήττεται από την κρίση μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και ισοπαλία. Εκτός έδρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει ακόμα καλύτερα από ό, τι εντός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *