The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εναντίον Γούλβερχαμπτον: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ШеффилдЮнайтед-Вулверхэмптон-08.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020,8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σέφιλντ Στάδιο Bremell Lane

Οι διεκδικητές για τη ζώνη Europa League, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η και Γούλβερχαμπτον, θα αγωνιστούν στο πλαίσιο του τριακοστού τέταρτου γύρου της Premier League.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ  

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στην ελίτ μετά από ένα μακρύ διάλειμμα και εδραιώθηκε αμέσως στη μέση της κατάταξης με αξιώσεις για ευρωπαϊκά κύπελλα. Μετά τα παιχνίδια με την Άστον Βίλα (0:0), Νιούκασλ (0:3), Μαντσεστερ Γιουναιντεντ (0:3), Τότεναμ (3:1) και Μπέρνλεϊ (1:1) η ομάδα βρέθηκε στην όγδοη θέση με 48 πόντους στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 34:33.

Γούλβερχαμπτον

Η Γουλβς σημείωσε 52 πόντους με διαφορά τερμάτων 45:36 και είναι έκτη. Την προηγούμενη μέρα οι λύκοι έχασαν απροσδόκητα 0:2 από την Άρσεναλ. Αλλά πριν από αυτό έπαιξαν λευκή ισοπαλία με την Μπράιτον και επίσης επικράτησαν επί τους Γουέστ Χαμ (2:0), Μπόρνμουθ (1:0) και Άστον Βίλα (1:0).

Πρόβλεψη

Οι συναντήσεις με τη συμμετοχή αυτών των ομάδων πραγματοποιούνται συχνά στο κέντρο του γηπέδου και δεν μας ευχαριστούν με υψηλή απόδοση. Πιστεύω ότι σε αυτήν την περίπτωση η τάση θα συνεχιστεί – η τύχη του αγώνα μπορεί να αποφασιστεί με ένα ακριβές χτύπημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *