The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέντρο Σπορτίβο εναντίον Γκοϊάς Εσπόρτε Κλούμπε

001-CSA-Goiás-28.05

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019, 2:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Rei Pelé Stadium

Τη νύχτα της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του έκτου γύρου του πρωταθλήματος της Βραζιλίας μεταξύ των νεοεισερχομένων της ελίτ, οι οποίοι ξεκίνησαν αυτή τη σεζόν απολύτως διαφορετικά.

Σέντρο Σπορτίβο

Αυτή τη στιγμή η Σέντρο Σπορτίβο σημείωσε μόνο τρεις βαθμούς και βρίσκεται στη δέκατη ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά με διαφορά τερμάτων 1:7. Η έναρξη του πρωταθλήματος για την ομάδα δεν ήταν η πιο επιτυχημένη, αλλά δεν περίμεναν άλλο από τον αρχάριο. Ως αποτέλεσμα, ισοπαλία 1:1 με Παλμέιρας, 0:0 με Σάντος και 0:0 με Αβαΐ, καθώς και ξηρές ήττες 0:4 από Σεαρά και 0:2 από Ιντερνασιονάλ.

Γκοϊάς Εσπόρτε Κλούμπε

Ενώ η Γκοϊάς Εσπόρτε Κλούμπε αισθάνεται πολύ πιο σίγουρη στην ελίτ του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας. Στην αρχή της σεζόν κατάφερε να αντισταθεί στη Φλουμινένσε (1:0), τη Σεαρά (2:1) και την Μποταφόγκο (1:0), αλλά έχασε 1:2 από Σάο Πάολο και 1:2 από Κρουζέιρο. Έτσι, οι «πράσινοι», με εννέα πόντους στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 6:5, προσωρινά κράτησαν την έκτη θέση.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο παράγοντας της έδρας πρέπει να βοηθήσει την Σέντρο Σπορτίβο να γιορτάσει την πρώτη νίκη στο ελίτ πρωτάθλημα. Όμως, οι φιλοξενούμενοι είναι τώρα σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, οπότε δεν σκοπεύουν να παραδοθούν χωρίς αγώνα και θα προσπαθήσουν να αρπάξουν τουλάχιστον ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: Γκοϊάς Εσπόρτε Κλούμπε δε θα χάσει με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *