The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκώβης (Σκωτία) εναντίον Λεβερκούζεν (Γερμανία): προγνωστικά για στοίχημα

Селтик-Байер-30.09

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ– 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σκωτία. Γλασκώβη. Στάδιο Σέλτικ Παρκ

Ο δεύτερος γύρος του Europa League θα μας προσφέρει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ ασημένιας πρωταθλήτριας της Σκωτίας Σέλτικ και της πάντα φιλόδοξης Λεβερκούζεν.

Σέλτικ Γλασκώβης

Μετά από μια δεκαετία ηγεμονίας στην έδρα της τοπικής Premier League, η Σέλτικ έχει πέσει ελαφρώς. Αυτή τη στιγμή είναι μόλις έκτη στο πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει την παραμονή ισοπαλία 1-1 με την ταπεινή Νταντί Γιουνάιτεντ. Και στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό οι Κέλτες εξακολουθούν να είναι απογοητευτικοί, αν και η ήττα με σκορ 3:4 από την Μπέτις αποδείχθηκε αρκετά θεαματική.

Λεβερκούζεν

Σε αντίθεση με τις αποδόσεις του αντιπάλου, η Λεβερκούζεν νίκησε ελάχιστα τη Φερεντσβάρος με σκορ 2:1, χάρη σ’ αυτό ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου Ζ, πίσω από την Μπάγερν Μονάχου.

Πρόβλεψη

Παλιά η Σέλτικ ήταν διάσημη για την εξαιρετική της παιχνίδι εντός έδρας σε ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Τώρα όμως ο μεγιστάνας της Σκωτίας περνάει δύσκολες στιγμές. Πιστεύω ότι η παρακινημένη Λεβερκούζεν θα το εκμεταλλευτεί και θα ενισχύσει τη θέση της στον όμιλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκης της Λεβερκούζεν με απόδοση 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *