The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Σαιντ-Τζόνστοουν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Селтик-Сент-Джонстон-24.12

Πρωτάθλημα Σκωτίας – Πρώτη φάση – Αγωνιστική 18/33
Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022, 2:30 μ.μ.
Σέλτικ Παρκ

Η ποδοσφαιρική σεζόν ξανάρχισε στη Σκωτία. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα παιχτεί ένας ακόμη γύρος σε επίπεδο Premiership. Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα ξεκινήσει με αναμέτρηση μεταξύ Σέλτικ και Σαιντ-Τζόνστοουν. Θα έχει προβλήματα ο μεγιστάνας στη Γλασκώβη; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν συντάξει μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 24 Δεκεμβρίου 2022.
Η Σέλτικ Γλασκώβης είναι ξεκάθαρα αποφασισμένη να εξασφαλίσει άλλον έναν τίτλο το συντομότερο δυνατό
Οι «σούπερ-τσέρκια» την προηγούμενη σεζόν έδωσαν άλλη μια 1η θέση στην Πρέμιερσιπ και σε ποιον, τον αιώνιο ανταγωνιστή, τους Ρέιντζερς. Για να ανακτήσουν την ηγεσία, βασίστηκαν σε έναν μάλλον απροσδόκητο υποψήφιο, τον Ποστέκογλου. Ο Αυστραλός ξεκίνησε όχι με τον καλύτερο τρόπο, αλλά στην τελευταία κλήρωση με την Ανζ κατάφερε να ανακτήσει την ηγεσία και στη συνέχεια, αυτό το φθινόπωρο, κατάφερε ήδη να παίξει στη φάση των ομίλων του Champions League. Εκεί, όμως, όλες οι επιτυχίες περιορίστηκαν μόνο σε ισοπαλίες με τη Σαχτάρ. Αλλά στην εγχώρια αρένα, πήρε την 1η θέση στην τελευταία κλήρωση και αυτό το φθινόπωρο κατάφεραν γρήγορα να απομακρυνθούν από τους Ρέιντζερς κατά δώδεκα βαθμούς ήδη σύμφωνα με τα αποτελέσματα του αρχικού τμήματος του πρωταθλήματος. Ο Δεκέμβριος ξεκίνησε με 1-0 στην έδρα της Αμπερντίν.
Η Σαιντ-Τζόνστοουν αυτή τη σεζόν ανέβασε ρυθμούς
Οι «Άγιοι» τα τελευταία χρόνια έμειναν στη μνήμη για καλά αποτελέσματα. Υπήρξαν μερικές νίκες στο Λιγκ Καπ, συμπεριλαμβανομένου του 2021, και λίγο πολύ σταθερές εκκινήσεις στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Σε αυτό το πλαίσιο, την περασμένη σεζόν σημειώθηκε αισθητή πτώση, με τερματισμό στην 11η θέση, ευτυχώς, που αργότερα κατάφεραν να κερδίσουν στα πλέι οφ και να τερματίσουν στην Premiership. Τώρα οι «Άγιοι» ανέβασαν αισθητά ρυθμούς και με αυτοπεποίθηση κρατούν την κορυφή της βαθμολογίας. Ειδικά στα τελευταία 6 ματς δεν χάνουν. Συμπεριλαμβανομένου του Δεκέμβρη, όταν λόγω του διπλού του Κρόφορντ με μεσοδιάστημα δύο λεπτών, βγήκε το 2-1 στο γήπεδο της Ρος Κάουντι.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Σαιντ-Τζόνστοουν πήρε για τελευταία φορά τουλάχιστον ισοπαλία το 2020. Μετά από αυτό, η Σέλτικ Γλασκώβης κέρδισε 7 σερί αγώνες.
Πρόβλεψη
Η Σέλτικ Γλασκώβης είναι πολύ πιο δυνατή και πρέπει να το αποδείξει με μια σίγουρη νίκη. Ποντάρουμε στη νίκη του μεγάλου εντός έδρας με χάντικαπ -2,5 και απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *