The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сельта-РеалМадрид-20.08

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – Αγωνιστική 1/6

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Σέλτικ Παρκ

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάθε χρόνο ξεκινά ανεπιτυχώς στο Champions League, και μετά προκρίνεται ηρωικά από τον όμιλο. Το καταφέρνει χάρη στην υψηλή κατηγορία παικτών, αποτυγχάνει στους πρώτους γύρους λόγω έλλειψης αγωνιστικής εμπειρίας, υποτίμησης, απροθυμίας να θυσιάσει αγώνες της La Liga. Την περασμένη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε την Ίντερ (1:0) με 1+ xGA στον 1ο γύρο, έχασε από τη Σερίφ στην Ισπανία (1:2) στον 2ο γύρο. Ένα χρόνο πριν, ξεκίνησε με αμηχανία κόντρα στη Σαχτάρ (2:3), και μετά από μερικές εβδομάδες δεν επικράτησε της Γλάντμπαχ. (2:2). Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε τη σεζόν 19/20 στο Champions League με μια ντροπιαστική ήττα στο Παρίσι (0:3), το 2018 έχασε στον 2ο γύρο του ομίλου από ΤΣΣΚΑ (0:1). Οι φιλοξενούμενοι θα αντιδράσουν ξανά αδιάφορα στον πρώτο αγώνα και θα αντιμετωπίσουν προβλήματα;

Σέλτικ Γλασκώβης

Η Σέλτικ έχει να λάμψει στην Ευρώπη εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά τώρα είναι επιτέλους στο απόγειό της. Είναι πιο δυνατή από ό,τι ήταν σε οποιαδήποτε από τις τελευταίες 4-5 σεζόν. Στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, η ομάδα εξακολουθεί να είναι χωρίς λάθη (7 + 0 = 0-), και στον τελευταίο γύρο, ακόμη δεν παρατήρησαν αντίσταση ακόμα και της Ρέιντζερς (4:0), του κύριου ανταγωνιστή τους, καθώς και του φιναλίστ του προηγούμενο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημά της, η Σέλτικ σκοράρει πιο πολύ απ’ όλους τόσο στο παιχνίδι όσο και από στημένες φάσεις, ενώ οι 6 από τους 10 καλύτερους σκόρερ του πρωταθλήματος είναι οι παίκτες της. Την περασμένη σεζόν, όταν η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή, σκόραρε σε 12 από τους 14 αγώνες στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, συμπεριλαμβανομένων από 2+ εναντίον Λεβερκούζεν και Μπέτις. Σε μια καλή μέρα, μπορεί να αναστατώσει ακόμα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: προσωπικό σύνολο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάνω από 1 με απόδοση 2,10.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *