The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Νταντί Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Селтик-ДандиЮнайтед-29.01

Πρωτάθλημα Σκωτίας – Πρώτη φάση – 24 ημέρα αγωνιστικής από 33

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σέλτικ Παρκ

Το απόγευμα του Σαββάτου η Γλασκώβη θα φιλοξενήσει την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας μεταξύ της Σέλτικ και της Νταντί Γιουνάιτεντ.

Σέλτικ Γλασκώβης

Ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου, η Σέλτικ δικαιώνει πλήρως τη φήμη της, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 46:13. Οι Κέλτες πέρασαν το τελευταίο τμήμα της σεζόν σε υψηλό επίπεδο. Κέρδισαν την Ross County 2-1, τη St Johnstone 3-1, τη Hibernian 2-0 και την Χαρτς 2-1, ενώ σημείωσαν ισοπαλία 0-0 με τη Σεντ Μίρεν.

Νταντί Γιουνάιτεντ

Όμως η Νταντί Γιουνάιτεντ, μετά από τέσσερα συνεχόμενα φιάσκο από Λίβινγκστον (0:1), Ρέιντζερς (0:1), Χιμπέρνιαν (1:3) και Σεντ Μίρεν (1:2), κέρδισε επιτέλους τρείς βαθμούς στην αναμέτρηση με την Ρος Κάουντι (2:1). Ως αποτέλεσμα, έχουν άνοδο στην έβδομη θέση με 28 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 19:26 και μια μικρή διαφορά πίσω από την περιοχή του Κυπέλλου Ευρώπης.

Πρόβλεψη

Το προφανές φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι η Σέλτικ Γλασκώβης, οι δυνατότητες της οποίας είναι πολύ μεγαλύτερες. Είμαι σίγουρος ότι κυνηγώντας τον ηγέτη, οι Κέλτες θα επιδείξουν θεαματικό ποδόσφαιρο με υψηλές επιδόσεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σέλτικ και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *