The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Λίβινγκστον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Селтик-Ливингстон-21.12

Πρωτάθλημα Σκωτίας – Πρώτη φάση – Αγωνιστική 7/33
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.
Σέλτικ Παρκ

Το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης θα διεξαχθεί ο αναβληθείς αγώνας της έβδομης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας ανάμεσα στη Σέλτικ Γλασκώβης και τη Λίβινγκστον.
Σέλτικ Γλασκώβης
Η Σέλτικ Γλασκώβης αγωνίζεται για έναν ακόμη τίτλο, όπως αποδεικνύεται από τις πέντε συνεχόμενες νίκες της επί της Λίβινγκστον (3-0), της Νταντί Γιουνάιτεντ (4-2), της Μάδεργουελ (2-1), της Ρος Κάουντι (2-1) και της Αμπερντίν (1:0). Συνολικά, οι Κέλτες κέρδισαν 45 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 51:13, χάρη στους οποίους εγκαταστάθηκαν άνετα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Λίβινγκστον
Η δυνατή ομάδα μεσαίου επιπέδου η Λίβινγκστον είναι έκτη με 23 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 15:20, ωστόσο είναι η λιγότερο θεαματική ομάδα του πρωταθλήματος. Σημειώνω ότι στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις τα «λιοντάρια» νίκησαν την Kilmarnock (3:2) και την Αμπερντίν (2:1), ήρθαν ισόπαλοι 1:1 με τη Rangers και 1:1 με τη Hearts, ενώ έχασαν επίσης 0:3 από τη Σέλτικ.
Πρόβλεψη
Έχουν περάσει περίπου δύο μήνες από την τελευταία συνάντηση των ομάδων, πιστεύω ότι από τότε η Σέλτικ έχει χάσει την ποιότητά της για να συντρίβει τους αντιπάλους δεξιά και αριστερά. Και μετά από μια μεγάλη διεθνή παύση, οι άπαιχτοι Κέλτες θα βαλτώσουν γρήγορα στα αμυντικά κλιμάκια του αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβινγκστον με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *