The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Αλάσκερτ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Celtic(Sco)-Alashkert(Arm)-18.07

Τσάμπιονς Λιγκ – 1ος Προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Σέλτικ Παρκ, Γλασκώβη

Τέταρτη, 18 Ιουλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της δεύτερης φάσης του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της σκωτσέζικης ομάδας Σέλτικ Γλασκώβης και της αρμενικής Αλάσκερτ. Η πρώτη συνάντηση της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αλάσκερτ και έφερε τη νίκη στους “άσπρο-πράσινους” 3:0. Αυτό το αποτέλεσμα στην ουσία στερεί τους Καυκάσιους από τις πιθανότητες περαιτέρω συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, βασικά, οι Αρμένιοι έρχονται στη Βρετανία για να υπερασπιστούν την τιμή τους.

Καλή προετοιμασία

Η ομάδα του Rogers έκανε αρκετά καλή προετοιμασία πριν από τους προκριματικούς αγώνες. Οι “Κέλτες” έχασαν από την Μποέμιανς 0:1, κέρδισαν στη Σπάρτα της Πράγας 1:0 και τη Σάμροκ Ρόβερς 7:0. Μετά την Αλάσκερτ ήταν ισχυρότεροι από τη Βελγική ομάδα Standard Liege 4:1. Το πρωτάθλημα της Σκωτίας ξεκινάει μόνο στις 4 Αυγούστου, τώρα όλες οι σκέψεις του προπονητικού επιτελείου συνδέονται αποκλειστικά με το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αλάσκερτ είναι το πρώτο στάδιο, μετά θα υπάρχουν πιο σημαντικές και δυνατές ομάδες στους αντιπάλους, η Σέλτικ προετοιμάζεται γι’ αυτές μέσω των Αρμενίων.

Χειρότερα αποτελέσματα

Η Αλάσκερτ προσπάθησε επίσης, όπως μπορούσε, να προετοιμαστεί για την Σέλτικ, αλλά, δυστυχώς, η πρωταθλήτρια της Αρμενίας είναι αισθητά κατώτερη από τους Σκωτσέζους σε επίπεδο. Πριν από τους “άσπρο-πράσινους” η Αλάσκερτ έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες με τη Σίνικ Γιαροσλάβλ, ΣΚΑ Χαμπάροφσκ και Νίζνι Νόβγκοροντ. Όλοι αυτοί οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία, οι Αρμένιοι σημείωσαν μόνο ένα γκολ, στη Γιαροσλάβλ, ο αγώνας έληξε με σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Οι φίλαθλοι της Σέλτικ έχουν ήδη πιθυμήσει το ποδόσφαιρο, οπότε ο αγώνας εναντίον Αλάσκερτ θα έχει σίγουρα αρκετούς θεατές, επομένως, η Σέλτικ θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για μια άλλη συντριπτική νίκη επί των Αρμενίων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σέλτικ με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *