The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάο Πάολο εναντίον Φλουμινένσε: προγνωστικά για στοίχημα

Сан-Паулу-Флуминенсе-17.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σίσερο Πομπέου ντε Τολέντο

Στο πλαίσιο του δέκατου έβδομου γύρου του Μπραζιλεϊράο θα παίξουν μεταξύ τους οι φιλόδοξες Σάο Πάολο και Φλουμινένσε.

Σάο Πάολο

Έβδομη θέση, 23 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 20:16 – η Σάο Πάολο είναι ελαφρώς πίσω από τον κορυφαίο όμιλο λόγω του όχι του πιο επιτυχημένου τμήματος της σεζόν. Στην πορεία της, η Τρικολόρ κέρδισε την Ατλέτικο Γκοιανιένσε με 2:1, σημείωσε ισοπαλία 0:0 με τη Γιουβεντούντε και 0:0 με την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ επίσης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις Μποταφόγκο (0:1) και Παλμέιρας (1:2).

Φλουμινένσε

Όμως η Φλουμινένσε, μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Αμέρικα, κέρδισε τέσσερις σερί νίκες επί της Αβάι (2:0), της Μποταφόγκο (1:0), της Κορίνθιανς (4:0) και της Σεάρα (2:1). Έτσι, η ομάδα από το Ρίο ντε Τζανέιρο ανέβηκε στην τρίτη θέση με 27 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 22:15 και μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Φλουμινένσε, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, είναι αρκετά ικανή να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί της. Την ίδια ώρα, η μονομαχία με τη Σάο Πάολο είναι απίθανο να αποδειχθεί πλούσια σε αποτελεσματικά χτυπήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Φλουμινένσε δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *