The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάο Πάολο εναντίον Μπαχιά: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-SãoPaulo-Bahia-23.05

Κύπελλο Βραζιλίας

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019, 3:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio do Morumbi, Σάο Πάολο

Τη νύχτα της Πέμπτης, 23 Μαΐου, η Βραζιλία θα φιλοξενήσει αρκετούς αγώνες του 5ου γύρου του Κυπέλλου Βραζιλίας, σε ένα από τους οποίους θα συναντηθούν Σάο Πάολο και Μπαχία. Μόλις πριν από λίγες μέρες αυτές οι ομάδες συναντήθηκαν στο πρωτάθλημα και έπαιξαν μηδενική ισοπαλία (0:0), πράγμα που σημαίνει ότι και ο αγώνας του κυπέλλου θα είναι ίσος. Για αυτόν τον λόγο σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Σάο Πάολο εναντίον Μπαχιά.

Σάο Πάολο πήρε φόρα

Αυτή τη στιγμή η Σάο Πάολο έχει απλά φοβερή εμφάνιση, επειδή η ομάδα ξεκίνησε πολύ ωραία το νέο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Έτσι, στους πρώτους πέντε γύρους του πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Cook δεν έχασε ποτέ προς το παρόν, σημειώνοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Ταυτόχρονα η ομάδα προσπαθούσε να κυριαρχεί και να παίζει “έντονα” σε όλα τα παιχνίδια. Όσο για το Κύπελλο Βραζιλίας, θα είναι ο πρώτος αγώνας το 2019 για τους “τρίχρωμους”. Απλά δεν έπαιξαν στους πρώτους 4 γύρους εξαιτίας της κατάστασής τους και των προηγούμενων επιτυχημένων επιδόσεων.

Συνηθισμένο παιχνίδι μιας μεσαίας ομάδας

Την ίδια στιγμή η Μπαχιά δεν δείχνει τίποτα τρομερό στη νέα σεζόν, καθώς και στο νέο πρωτάθλημα μοιάζει με μεσαία ομάδα. Η ενδεκάδα του Just Enderson Moreira κατάφερε να κερδίσει δύο φορές στο νέο πρωτάθλημα, μία φορά έπαιξε ισοπαλία και δύο φορές έχασε εκτός έδρας. Επιπλέον, εκτός έδρας το 2019 η ομάδα δεν τα πάει καλά καθόλου, στους τελευταίους εφτά εκτός έδρας αγώνες ο σύλλογος τρεις φορές έπαιξε ισοπαλία και έχασε 4 φορές. Παράλληλα η Μπαχιά σχεδόν δεν σκοράρει…

Πρόβλεψη

Η Σάο Πάολο είναι ειλικρινά πιο ισχυρή από την Μπαχία, και οι εταιρείες στοιχημάτων συμφωνούν με αυτό. Ναι, πριν από λίγες ημέρες μας περίμενε η ισοπαλία, αλλά στο αγώνα του κυπέλλου (και πριν από τον δεύτερο αγώνα κιόλας) οι “τρίχρωμοι” δεν θα αργούν στο γήπεδο. Πιθανότατα, οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά θα αρχίσουν να “πιέζουν” τους φιλοξενούμενους και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν. Επειδή χωρίς την εντός έδρας νίκη θα είναι δύσκολο να παίξουν εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σάο Πάολο με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *