The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάντος Λαγκούνα εναντίον Κερέταρο: πρόβλεψη για τον αγώνα

СантосЛагуна-Керетаро-31.08b

Πρωτάθλημα Μεξικού

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020, 3:06 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεξικό. Τορέον. Στάδιο “Corona”

Τη Δευτέρα το βράδυ η Σάντος Λαγκούνα και η Κερέταρο θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την ισχυρότερη στον έβδομο γύρο του Μεξικού πρωταθλήματος.

Σάντος Λαγκούνα

Δέκατη έκτη θέση, πέντε βαθμοί στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων  6:9 – η Σάντος Λαγκούνα απέτυχε εντελώς στην αρχή της νέας καμπάνιας. Έχοντας νικήσει 2:0 την Γκουανταλαχάρα, στις επόμενες τέσσερις συναντήσεις οι «Άγιοι» σημείωσαν ισοπαλίες 2:2 με την Μοντερέι και 0:0 με την Άτλαντα, καθώς έχασαν 1:3 από την Αμέρικα και 1:2 από την Νεκαξέ.

Κερέταρο

Η Κερέταρο καταλαμβάνει τη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά, έχοντας επτά βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 8:7. Τον Αύγουστο τα «άσπρα κοράκια» έπαιξαν υπέροχους εντός έδρας αγώνες με την Cruz Azul (1:0) και την Αμέρικα (4:1). Ενώ εκτός έδρας σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Mazatlan μαζί με ήττα 0:1 από την Pachuca και 0:1 από την Atlas.

Πρόβλεψη

Παρά τη δύσκολη θέση στην κατάταξη η Σάντος Λαγκούνα χάνει πολύ σπάνια στην έδρα της. Σε ένα τέτοιο σενάριο νομίζω ότι οι γηπεδούχοι τουλάχιστον δεν θα χάσουν, ενώ θα υπάρξουν πολλά γκολ γενικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Σάντος Λαγκούνα δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *