The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάντος εναντίον Ατλέτικο Παραναένσε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Сантос-АтлетикоПаранаэнсе-17.08b

Βραζιλιάνικη Σειρά Α

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020, 1:45 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βραζιλία. Σάο Πάολο. Στάδιο Vila Belmiro

Ένα από τα ζευγάρια της τρίτης αγωνιστικής παιχνιδιού του πρωταθλήματος Βραζιλίας θα είναι Σάντος και Ατλέτικο Παραναένσε.

Σάντος

Ν νυν ασημένια πρωταθλήτρια Βραζιλίας η Σάντος βρίσκεται στην 15η θέση με μόλις έναν βαθμό μετά τους δύο εναρκτήριους αγώνες. Ισοπαλία 1:1 με την Bragantino και ήττα 0:2 από την Ιντερνατσιονάλε, όπως μπορούμε να δούμε, οι Άγιοι αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στην επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος για τον εαυτό τους.

Ατλέτικο Παραναένσε

Ενώ η Ατλέτικο Παραναένσε πήρε προσωρινά το προβάδισμα στην κατάταξη μετά από δύο νίκες έναντι της Fortaleza (2:0) και της Goias (2:1). Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι ένα χρόνο νωρίτερα αυτή η ομάδα ήρθε στην γραμμή τερματισμού πέμπτη, ενώ η άμυνα της ήταν από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα. Έτσι, η τρέχουσα πρόοδος των ερυθρόμαυρων είναι απολύτως λογική.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο η Σάντος να ξυπνήσει τόσο γρήγορα από την κακή εκκίνηση, ενώ η Ατλέτικο Παραναένσε θα προσπαθήσει να συνεχίσει την αήττητη πορεία της. Η πρόβλεψή μου είναι: οι φιλοξενούμενοι θα καταγράψουν τουλάχιστον ισοπαλία στο ενεργητικό τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Ατλέτικο Παραναένσε δε θα χάσει με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *