The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάντος εναντίον Ατλέτικο Μινέιρο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Сантос-АтлетикоМинейро-10.09b

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020, 3:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βραζιλία. Σάο Πάολο. Στάδιο Vila Belmiro

Την Πέμπτη πρωί θα διεξαχθεί ο αγώνας του ένατου γύρου του Brasileirao, στον οποίο η Σάντος θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο.

Σάντος

Η νυν ασημένια πρωταθλήτρια Βραζιλίας Σάντος έχει 11 βαθμούς σε οκτώ αγώνες, βρίσκεται στην έβδομη θέση με διαφορά τερμάτων 9:9. Την παραμονή οι Άγιοι κέρδισαν ελάχιστα τα αουτσάιντερ Ceara (1:0) και Sport Recife (1:0), και σκόνταψαν επίσης τους Vasco da Gama (2:2), Flamengo (0:1) και Palmeiras (1:2).

Ατλέτικο Μινέιρο

Η Ατλέτικο Μινέιρο δείχνει πιο ουσιαστικό ποδόσφαιρο και καταλαμβάνει προσωρινά την τρίτη θέση της κατάταξης με 15 βαθμούς και αν διαφορά τερμάτων 11:5. Μετά από το θρίαμβο 2:0 επί της Ceara, οι «ανθρακωρύχοι» έχασαν δύο φορές στη σειρά από την Botafogo (1:2) και την Internacional (0:1). Αλλά μετά αποκαταστάθηκαν με νίκες 3:0 επί της Σάο Πάολο και 1:0 επί της Κουριτίμπα.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά οι φιλοξενούμενοι φαίνονται λίγο πιο σίγουροι, αλλά η Σάντος έχει ακόμα πολλές δυνατότητες να χαλάσει το νικηφόρο σερί τους. Η πρόβλεψή μου: οι γηπεδούχοι τουλάχιστον δεν θα χάσουν και θα φέρουν το νικηφόρο σερί τους εναντίον της Μινέιρο σε έξι συναντήσεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Σάντος δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *