The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάντερλαντ εναντίον Γουέστ Μπρομ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сандерленд-ВестБромвич-12.12

Β´ Κατηγορία Αγγλίας

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο του Φωτός

Η ποδοσφαιρική σεζόν των συλλόγων παίρνει σταδιακά ζωή. Μέχρι στιγμής, όχι σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά στην Αγγλία, συνεχίζεται μια πλήρης κλήρωση στην Τσάμπιονσιπ. Η πολυαναμενόμενη περιοδεία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, όταν η Σάντερλαντ και η Γουέστ Μπρομ θα παίξουν μεταξύ τους. Ποια θα είναι πιο δυνατή τώρα; Οι αναλυτές της ιστοσελίδας έκαναν αναλυτική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 12 Δεκεμβρίου 2022.

Η Σάντερλαντ παίζει ξανά στην Τσάμπιονσιπ

Οι «μαύρες γάτες» είναι αρκετά γνωστές. Πιο πρόσφατα, μπόρεσαν να περάσουν μια ντουζίνα συνεχόμενα χρόνια στο επίπεδο της Premier League. Αλλά αυτή η ευχάριστη σταθερότητα (αν και πολλές φορές χρειάστηκε να παλέψει για επιβίωση) αντικαταστάθηκε από μια απότομη βουτιά, με 2 υποβιβασμούς στη σειρά. Στη Ligue 1 κατάφεραν να επιστρέψουν μόνο φέτος, από την 5η θέση, μέσω των πλέι οφ. Αλλά αποδείχθηκε ότι ο έμπειρος Tony Mowbray προετοίμασε τέλεια τους παίκτες για νέες προκλήσεις. Ο αρχάριος φαίνεται ιδιαίτερα καλός στους τελευταίους γύρους. Σημείωσαν 3 νίκες στους τελευταίους 4 αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του 3-0 μετά την ανάπαυλα στον αναβληθέντα αγώνα εναντίον της Μίλγουολ.

Η Γουέστ Μπρομ μετά την αλλαγή του τεχνικού μπόρεσε να ανεβάσει ρυθμούς

Τα «κοτσύφια» είχαν μια ανείπωτη ιδιότητα του «ποδοσφαιρικού ανελκυστήρα». Δεν καταφέρνει να αποκτήσει θέση στην κορυφαία κατηγορία. Ανεβαίνοντας στην Premier League, κατά κανόνα, έπεφταν πίσω ήδη στο τέλος της πρώτης σεζόν. Αλλά στο Τσάμπιονσιπ η ομάδα θεωρείται το φαβορί. Ωστόσο, στην τελευταία κλήρωση αυτή η κατάσταση δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί, τότε η ομάδα έκλεισε την πρώτη δεκάδα. Επιπλέον, ξεκίνησαν εξαιρετικά ανεπιτυχώς το 2022/2023. Ευτυχώς, κατάφεραν να μαντέψουν με την πρόσκληση ενός νέου μάνατζερ, του Carlos Corberan. Ο Ισπανός όχι αμέσως, αλλά έδωσε το αποτέλεσμα: τον Νοέμβριο κατάφερε να κερδίσει σερί τις Μπλάκπουλ, ΚΠΡ και Στόουκ Σίτι και όλες «στεγνά».

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουέστ Μπρομ έχει μόνο μία ήττα από το 2009. Ωστόσο, μετά το 2017, οι ομάδες δεν διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Πρόβλεψη

Αυτοί οι σύλλογοι είναι σε καλή κατάσταση τώρα τον χειμώνα. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο “και οι δύο θα σκοράρουν” με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *