The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάντα Κλάρα εναντίον Εστορίλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

СантаКлара-Эшторил-14.11

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022, 10:15 μ.μ.

Estádio de São Miguel

Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί η τελευταία μάχη της 13ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος, προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Σάντα Κλάρα – Εστορίλ.

Η Σάντα Κλάρα κατάφερε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη

Αυτή τη σεζόν, η Σάντα Κλάρα αναγκάζεται να παλέψει για την επιβίωση, όπως αποδεικνύεται από την 15η θέση της βαθμολογίας και έναν βαθμό μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Πλέον η ομάδα έχει ξεκάθαρη πρόοδο, τρία σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, σε αυτό το διάστημα κατάφερε να σημειώσει 5 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο σημείωσαν ισοπαλία κόντρα στην Shaves – 0:0. Η ομάδα έχει καλή απόδοση στην άμυνα, αλλά υπάρχουν προβλήματα στην επίθεση, μόλις 8 γκολ σε 12 ματς. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Η Εστορίλ κρατιέται στη μέση

Για την Εστορίλ η σεζόν πάει καλά, η ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη είναι 7 βαθμοί. Τον τελευταίο καιρό τα αποτελέσματα έχουν επιδεινωθεί, ο σύλλογος έχει να κερδίσει σε τρεις συνεχόμενες συναντήσεις, έχοντας σημειώσει μόνο έναν βαθμό σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα έχασε την τελευταία της μάχη χωρίς ευκαιρία εντός έδρας από την Μπενφίκα με σκορ 1:5. Η Εστορίλ δεν έχει απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Σάντα Κλάρα κέρδισε 2-0 εντός και 2-2 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους γηπεδούχους το ελάχιστο πλεονέκτημα, αλλά σε αυτή τη συνάντηση το παιχνίδι θα πάει για τρία αποτελέσματα. Δεδομένης της χαμηλής απόδοσης των ομάδων, δεν πρέπει να αναμένεται μεγάλος αριθμός γκολ. Φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ το στοίχημα «under 2,5» με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *