The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάμπντορια εναντίον  Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 3 Φεβρουαρίου 2020

Sampdoria-Napoli-03.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020, 9:45 μ.μ.

Stadio Comunale Luigi Ferraris

Τη Δευτέρα δεν θα έχουμε ιδιαίτερη αφθονία ποδοσφαιρικών αγώνων. Από όλες τις κορυφαίες ευρωπαϊκές χώρες μόνο στην Ιταλία θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση στην αρχή της νέας εβδομάδας. Τόσο περισσότερη προσοχή δίνεται στον αγώνα μεταξύ Σαμπντόρια και Νάπολι. Ποιος θα κάνει ένα ακόμα βήμα στο να σώσουν τη σεζόν κερδίζοντας στη Γένοβα; Ο ιστότοπός μας έχει ήδη προετοιμάσει πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 3 Φεβρουαρίου 2020.

Η Σαμπντόρια του Ρανιέρι απομακρύνθηκε από τη ζώνη υποβιβασμού

Η Σάμπα απέτυχε στην αρχή της σεζόν. Αλλά ο Ρανιέρι, ο οποίος ήρθε στη θέση του Ντι Φρανσέσκο, αποτέλεσε καλή επιλογή  (είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι στο τελευταίο πρωτάθλημα η Ρόμα έκανε ίδια αλλαγή). Αυτό βοήθησε: ο Κλάουντιο ομαλοποίησε το παιχνίδι και τον Ιανουάριο ανανέωσε την σύνθεση. Δυστυχώς, ο Rigoni προφανώς δεν ταιριάζει στα σχέδιά του και τώρα συμβόλαιο του Emiliano σπάνε πρόωρα, στέλνοντας τον Αργεντινό πίσω στη Ζένιτ. Αλλά γενικά η ομάδα των Γενουάτων βελτιώθηκε σαφώς. Κέρδισε νίκη στο ντέρμπι, αφήνοντας το μισητό γείτονα, τη Τζένοα, στη ζώνη υποβιβασμού. Τον Ιανουάριο η άνοδος συνεχίστηκε. Ναι, η Λάτσιο νίκησε συντριπτικά τη Σαμπντόρια, με σκορ 1-5. Αλλά στους υπόλοιπους τρεις αγώνες του Ιανουαρίου η ομάδα κατάφερε  να σημειώσει πέντε βαθμοί, τόσο την χωρίζουν τους παίκτες του Ρανιέρι από τις τρεις ομάδες που καταλαμβάνουν τη ζώνη υποβιβασμού της τρέχουσα Σέριε A πριν από την έναρξη του 22ου γύρου.

Η Νάπολι τις τελευταίες ημέρες άλλαξε τη στάση της απέναντι στην ίδια

Η «παρτενοπέι» στα μέσα Ιανουαρίου ήταν η απόλυτη απογοήτευση νόυμερο 1 του σημερινού Calcho, οι φίλαθλοι έβριζαν τους ποδοσφαιριστές, και η πρόσκληση του Τζενάρο Γκατούζο στη θέση του απότομα απολυθέντος Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος πήρε εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Champions League, μαθητή του, φαινόταν λάθος, κάτι που παραδέχτηκε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σχεδόν δημοσίως. Αλλά τώρα η Νάπολη έχει κάνει αρκετές σημαντικές κινήσεις για να αποκαταστήσει το καλό της όνομα. Πρώτον, κατάφερε να κερδίσει το κύπελλο ενάντια στη Λάτσιο (η οποία ήταν η νυν κυπελλούχος), και την Κυριακή η ίδια η Γιουβέντους έπεσε στο «Σαν Πάολο». Η ομάδα και πάλι οδηγήθηκε από τον Ινσίνιε . Ήταν αυτός που σημείωσε το μοναδικό γκολ στους «αετούς» και έκανε 1 + 1 στον αγώνα με την «Γηραιά Κυρία». Η ομάδα επίσης εργάστηκε ενεργά στην αγορά μεταγραφών. Φαίνεται στη Νάπολη δεν είναι έτοιμοι ακόμα να παραιτηθούν και θα συνεχίσει να προσπαθούν κι άλλο στη σεζόν.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Σεπτέμβριο η Νάπολη, χάρη στα γκολ του Mertens, κέρδισε σίγουρη νίκη επί τη Σαμπντόρια. Η «παρτενοπέι» γενικώς παίζει με επιτυχία με αυτόν τον αντίπαλο: 1 ήττα στις τελευταίες 4,5 σεζόν, 7 νίκες στις τελευταίες 8 προσωπικές συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι επιτέλους ξέφυγε από το κάτω μέρος της κατάταξης. Οι νίκες επί της Λάτσιο και της Γιουβέντους πρέπει να προσδώσουν θάρρος στην ομάδα, οπότε αναμένουμε νέα επιτυχία από αυτήν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Νάπολι με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *