The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάμπντορια εναντίον Βερόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

VERONA, ITALY - OCTOBER 05: Eddie Salcedo of Hellas Verona  competes for the ball with  Julian Chabot of UC Sampdoria during the Serie A match between Hellas Verona and UC Sampdoria at Stadio Marcantonio Bentegodi on October 5, 2019 in Verona, Italy.  (Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 2 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Comunale Luigi Ferraris

Τη Δευτέρα δεν θα υπάρχει τόσο πολύ ποδόσφαιρο, στην πλειοψηφία των τουρνουά το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει ήδη την Κυριακή το απόγευμα. Η Ιταλία κάνει μια εξαίρεση, στη Σέριε A οι διοργανωτές άφησαν για το τέλος ένα ζευγάρι Σάμπντορια – Βερόνα. Θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να κερδίσουν στη Γένοβα; Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να μάθουν την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 2 Μαρτίου 2020.

Η Σάμπντορια παλεύει για την επιβίωση αυτή τη σεζόν

Η Σάμπα στο τελευταίο πρωτάθλημα ήταν κοντά στην επιστροφή στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Αλλά ο αποχωρισμός με τον Marco Giampaolo ήταν ανεπιτυχής και για τις δύο πλευρές. Η ομάδα της Γένοβας δεν μαντέψει με τον διάδοχο του προπονητή, ο Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο δούλεψε εδώ κάτω από οποιεσδήποτε προσδοκίες. Με τον Κλαούντιο Ρανιέρι καταφέρνει τουλάχιστον λίγο-πολύ σταθερά να κερδίζει κάποιος βαθμούς, και χάρη σε αυτό να μένει πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Στην πραγματικότητα, η Μπρέσια και η ΣΠΑΛ βρίσκονται ήδη απελπιστικά πίσω. Αλλά για την τέλευταία θέση πριν τη ζώνη υποβιβασμού γίνεται επίμονος αγώνας, με έναν σοβαρό αντίπαλο, τη Τζένοα. Μέχρι στιγμής φαίνεται η Σάμπα καταφέρνει να βρίσκεται μπροστά από τους “γρύπες”, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι (όχι στον τελευταίο γύρο, χάθηκε λόγω του κοροναϊού), οι παίκτες του Ρανιέρι έχασαν συντριπτικά από τη Φιορεντίνα. Ο Ρανιέρι είχε, όπως συνέβη, 2 εβδομάδες για να διορθώσει τα λάθη. Κατάφερε να κάνει καλή χρήση;

Η Βερόνα μπορεί να πηδήξει από τη Σέριε Β στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα

Οι “Mastiffs” έχουν σταθερή φήμη ως “ανελκυστήρας ποδοσφαίρου”, ο οποίος κυκλοφορεί σχεδόν χωρίς καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα “ένα έτος στη Σέριε B – ένα έτος στη Σέριε A”. Η άνοδος αυτής της ομάδας στον Calcho μετά τα αποτελέσματα του τελευταίου πρωταθλήματος στη 2η κατηγορία δεν εξέπληξε κανέναν. Μετά από αυτό όλοι περίμεναν από τη ομάδα έναν επίμονο αγώνα για επιβίωση. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να προγραμματίσετε για την άνοιξη αγώνα για τη θέση στο Europa League. Ο Ιβάν Γιούριτς έχει μια έξυπνη ομάδα, η οποία διαθέτει πολλούς έμπειρους ερμηνευτές και, το σημαντικότερο, έξυπνα εκπαιδευμένη να παίζει με ρεαλιστικό, αλλά όχι υπερβολικά ανοικτό στυλ. Στην κορυφή της φόρμας η “Ελλάς” βγήκε τον Δεκέμβριο, και έκτοτε έχει να χάσει ήδη 9 παιχνίδια στη σειρά. Φυσικά, η κορυφή ήταν η νίκη εντός έδρας επί της Γιουβέντους, αλλά μπορεί επίσης να καυχηθεί για νίκες του χειμώνα επί της Μίλαν και της Λάτσιο. Ως αποτέλεσμα, η Βερόνα θα συναντήσει την άνοιξη δίπλα-δίπλα στην ζώνη ευρωπαϊκού ανταγωνισμού. Αλλά θα θελήσει σοβαρά να πολεμήσει τους γίγαντες για να μπει στο Europa League;

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Οκτώβριο η Βερόνα εντός έδρας πήρε μια ήσυχη νίκη με 2-0. Πριν από αυτό η Σαμπντόρια είχε 6 νίκες και 2 ισοπαλίες σε προηγούμενες συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Η Σαμπντόρια θα πολεμήσει σκληρά στο Stadio Comunale Luigi Ferraris, αλλά δεν πιστεύω στη νίκη της. Εναλλακτική επιλογή φαίνεται να είναι το στοίχημα ότι η Βερόνα δεν θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Βερόνα με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,03.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *