The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλτσμπουργκ εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Salzburg-Marseille-03.05

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Την επόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες της δεύτερης φάσης του ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ, ένας από τους οποίους θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ αυστριακής Σάλτσμπουργκ και γαλλικής Μαρσέιγ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί τους μελλοντικούς γηπεδούχους, στο πρώτο παιχνίδι της αντιπαράθεσης οι Γάλλοι ήταν ισχυρότεροι από τον αντίπαλο, έχοντας κερδίσει με σκορ 2:0. Τώρα οι “ταύροι” για να φτάσουν στον τελικό του δεύτερου πιο σημαντικού ευρωπαϊκού κυπέλλου θα πρέπει να σκοράρουν στην έδρα τους τουλάχιστον δύο γκολ και ταυτόχρονα να μην χάσουν στη δική τους εστία.

Τέλεια φόρμα

Παρά την εκτός έδρας ήττα από τη Μαρσέιγ, η τρέχουσα φόρμα της Σάλτσμπουργκ μπορεί να ονομαστεί εξαιρετική. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, εκτός από την ήττα από τους Γάλλους, σημειώθηκαν τέσσερις νίκες. Στο αυστριακό πρωτάθλημα η Σάλτσμπουργκ ηγείται, έχοντας χάντικαπ των 11 βαθμών από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Στουρμ από την πόλη Γκρατς.

Έχασαν βαθμούς

Ενώ η Μαρσέιγ αρκετά απροσδόκητα έχασε βαθμούς στον τελευταίο γύρο του γαλλικού πρωταθλήματος, παίζοντας ισοπαλία με την ομάδα Ανζέ με σκορ 1:1. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 Γαλλίας η Μαρσέιγ είναι στην 4η θέση, χάνει ένα βαθμό από τη Μονακό και δύο βαθμούς από τη Λυών τρείς γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Για να αυξήσει τις πιθανότητές της να προκριθεί στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, η Μαρσέιγ στην επικείμενη συνάντηση πρέπει να σκοράρει γκολ στο στόχο της Σάλτσμπουργκ.

Πρόβλεψη

Τόσο η Σάλτσμπουργκ όσο και η Μαρσέιγ είναι παραγωγικές ομάδες, οι Αυστριακοί από τα πρώτα λεπτά θα προχωρήσουν στην επίθεση, ενώ η Μαρσέιγ θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από τις δημιουργημένες ευκαιρίες. Στην επερχόμενη συνάντηση, σίγουρα, θα δούμε περισσότερα από ένα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: γκολ και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *