The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε 04 εναντίον Μπάγερν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Schalke-BayernMunich-22.09

Μπουντεσλίγκα

VELTINS-Arena, Γκελζενκίρχεν

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το βράδυ του Σαββάτου στη Μπουντεσλίγκα θα γίνει μονομαχία μεταξύ ασημένιας πρωταθλήτριας και πρωταθλήτριας. Και οι δύο ομάδες θα είναι μετά τους αγώνες του Champions League, είναι ενδιαφέρον ότι η Σάλκε έπαιξε την Τρίτη, αλλά στην έδρα της, ενώ η Μπάγερν την Τετάρτη στη Λισαβόνα. Παρόλα αυτά, η Ένωση Ποδοσφαίρου δεν προχώρησε στη αναβολή του αγώνα, την Κυριακή θα παίξουν ζευγάρια με ομάδες που εκπροσωπούν τη Γερμανία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Χάλια φόρμα

Την περασμένη σεζόν η Σάλκε πήδηξε πάνω από το κεφάλι της, πήρε τη δεύτερη θέση, αν και από τους «βασιλικούς μπλε» λίγοι περίμεναν μια τέτοια εκδήλωση. Τώρα, ο Tedesco δεν απέχει πολύ από την απόλυση, επειδή στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα οι «ανθρακωρύχοι» βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού με μηδέν μονάδες. Η μόνη νίκη της Σάλκε στη σεζόν συνέβη στον αγώνα του Κυπέλλου εναντίον της άγνωστης Σβάινφουρτ.

Μόνο νίκες

Ενώ για τον Κόβατς στη Μπάγερν από την αρχή όλα πήγαν ομαλά, ο Κροάτης με την νέα του ομάδα έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το Σούπερ Καπ Γερμανίας, τρεις φορές γιόρτασε τη νίκη στην Μπουντεσλίγκα και μία φορά στο Champions League. Μεσοβδόμαδα οι «κόκκινοι» με αυτοπεποίθηση, με σκορ 2:0, νίκησαν τη Μπενφίκα Λισαβόνας στην έδρα του αντιπάλου. Επίσης, δώστε προσοχή στο γεγονός ότι ο Κόβατς έχει αρκετά μεγάλη σύνθεση για να παίξει με επιτυχία μετά δύο μέρες την τρίτη.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε δεν μπορεί να βρει το παιχνίδι της, στον αγώνα εναντίον Πόρτο οι «δράκοι» φαίνονταν προτιμότεροι από τους «βασιλικούς μπλε» και αν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, είναι πολύ πιθανό ότι η Σάλκε θα έχει 4 ήττες στη σειρά. Η Μπάγερν δεν δημιουργεί αμφιβολίες για τον εαυτό της, είτε στην έδρα τους είτε εκτός οι «κόκκινοι» παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν με απόδοση 1,41.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *