The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шальке-Хоффенхайм-14.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022, 9:30 μ.μ.

Φέλτινς Αρένα

Η Γερμανία προσπαθεί να ακολουθήσει τις παραδόσεις της. Είναι ιδιαίτερα αυστηροί στο ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων, στην Bundesliga 1 προσπαθούν να αποφύγουν τις συναντήσεις τη Δευτέρα, αλλά την Παρασκευή ξεκινούν συχνά, έτσι θα είναι και τώρα. Αυτή τη φορά όλα ξεκινούν από το Γκελζενκίρχεν, όπου συναντιούνται Σάλκε και Χόφενχαϊμ. Ποιος θα πάρει τη νίκη; Το τμήμα εμπειρογνωμόνων του ιστότοπου ετοίμασε τη δική του εκδοχή της πρόβλεψης για τον αγώνα της 14ης Οκτωβρίου 2022.

Η Σάλκε περιορίζεται σε αρκετά μέτριους στόχους μέχρι στιγμής

Οι «βασιλικοί μπλε» σαφώς δεν συγκαταλέγονται στους γίγαντες. Αλλά έχουν μια μάλλον ένδοξη ιστορία και πολύ πρόσφατα, υπό τον Domenico Tedesco, κατάφεραν να ανέβουν στη θέση της ασημένιας πρωταθλήτριας Γερμανίας. Ωστόσο, ακολούθησαν αντι-ρεκόρ και μια φυσική πτώση στην Bundesliga 2. Έχοντας επιστρέψει χάρη στη δουλειά νέου τεχνικού, του Frank Kramer, μέχρι στιγμής η ομάδα έχει επικεντρωθεί στη διατήρηση θέσης στην Bundesliga 1. Δεν το καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο. Η πρώτη νίκη ήρθε μόλις στον 6ο γύρο, όταν στις 10 Σεπτεμβρίου νίκησαν την Μπόχουμ σε κρίση. Μετά υπήρξαν ήττες: στο «ντέρμπι της Ρουρ» από την Ντόρτμουντ και την Άουγκσμπουργκ. Και στον τελευταίο γύρο, ο Τσάμπι Αλόνσο ξεκίνησε στη Λεβερκούζεν ως προπονητής με συντριβή 4:0 του νεοφερμένου στην κατηγορία.

Η Χόφενχαϊμ ελπίζει να ανεβάσει ρυθμούς τουλάχιστον αυτή τη σεζόν

Οι «χωρικοί» είναι ένα γερμανικό έργο ασυνήθιστο για τη Γερμανία, μη αγαπημένος μπάσταρδος, που μεγάλωσε με προσωπικά χρήματα ενός ντόπιου δισεκατομμυριούχου. Ταυτόχρονα όμως είναι και ένας επιτυχημένος σύλλογος που υπό τον Νάγκελσμαν, σχετικά πρόσφατα, έπαιξε στο Champions League. Μετά από μερικές ειλικρινά μέτριες σεζόν, τελικά έχασαν την πίστη τους στον Hoeness και επέστρεψαν τον Breitenreiter στην πατρίδα τους, ο οποίος κέρδισε το ελβετικό πρωτάθλημα με τη Ζυρίχη την περασμένη σεζόν. Δεν υπάρχει τέτοια εντυπωσιακή ανακάλυψη στη νέα θέση, αν και τα αποτελέσματα είναι σχετικά καλά. Βέβαια είναι ντροπιαστικό το γεγονός ότι μετά από πολλές νίκες, ο σύλλογος από το Sinsheim έβγαλε μόνο ισοπαλίες με Φράιμπουργκ και Χέρτα Βερολίνου. Από τη Βέρντερ έχασε εντός έδρας, έχοντας δεχτεί το καθοριστικό γκολ από το πέναλτι στο 87ο λεπτό!

Προηγούμενοι αγώνες

Την προηγούμενη σεζόν, πριν την αποχώρηση της Σάλκε στην Bundesliga 2, οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας. Και τότε οι σύλλογοι πέτυχαν 4 γκολ στην αρένα τους απέναντι στους φιλοξενούμενους.

Πρόβλεψη

Η περίπτωση που και οι δύο σύλλογοι δεν έχουν λαμπρό παιχνίδι. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ουδέτερο στοίχημα «over 2,5» με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *