The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-FCSchalke04-RBLeipzig-16.03

Μπουντεσλίγκα

Veltins-Arena, Γκελζενκίρχεν

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο βράδυ, 16 Μαρτίου, ένας από τους αγώνες του 26ου γύρου της γερμανικής Μπουντεσλίγκα θα διεξαχθεί στο Γκελζενκίρχεν, όπου η τοπική Σάλκε θα αγωνιστεί με τη ΡΜ Λειψίας. Αυτή τη στιγμή οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς πιο ισχυροί, αλλά για κάποιο λόγο οι εταιρίες στοιχημάτων δεν δίνουν σημασία σε αυτό. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να διαβάσετε την πρόγνωση για το παιχνίδι Σάλκε – ΡΜ Λειψίας.

Μεγάλη σειρά ηττών

Αυτή τη στιγμή η Σάλκε έπεσε στην 14η θέση της Μπουντεσλίγκα, ενώ μέχρι τη ζώνη υποβιβασμού θέλει μόνο 4 βαθμούς. Το θέμα είναι ότι η ενδεκάδα του Ντομένικο Τεντέσκο κατάφερε να κερδίσει μόνο 23 βαθμούς σε 25 αγώνες, σημειώνοντας μόνο 6 νίκες και 5 ισοπαλίες. Ήταν όμως μια ισχυρή ομάδα, η οποία σχεδόν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή οι «βασιλικοί μπλε» έχουν σερί από 5 ήττες, η κορυφαία των οποίων είναι η ήττα την Τρίτη από την Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League με σκορ 7:0. Επιπλέον, ακόμη και εντός έδρας η ομάδα σκοράρει κάπου-κάπου…

Όλα δεν είναι ομαλά, αλλά χωρίς ήττες

Ταυτόχρονα η ΡΜ Λειψίας ήταν αρκετά επιτυχημένη στη τρέχουσα σεζόν, τόσο πολύ που είναι ένας από τους ηγέτες του γερμανικού πρωταθλήματος. Όχι, η ομάδα δεν αγωνίζεται για το “χρυσό”, αλλά μπορεί να πάρει το δικό της “χάλκινο”. Αυτή τη στιγμή η ενδεκάδα του Ralph Rangnik σημείωσε μόνο 5 ήττες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος (σε 25 αγώνες), αλλά 4 ήττες ήταν εκτός έδρας. Παρ’ όλα αυτά, τώρα οι “ταύροι” είναι σε άριστη κατάσταση, επειδή έχουν να χάσουν 8 ματς σερί: 5 νίκες και 3 ισοπαλίες εντός έδρας. Και εκτός έδρας η ομάδα τώρα έχει νικηφόρο σερί 4 παιχνιδιών.

Πρόβλεψη

H Σάλκε είναι απλώς “κατεστραμμένη”, η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να ανακάμψει. Αυτός ο αγώνας θα είναι σαφώς μονόπλευρος, ειδικά επειδή η ΡΜ Λειψίας είναι σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο εξακολουθεί να είναι εκτός έδρας αγώνας για τους “ταύρους”, οπότε είναι καλύτερα να ποντάρετε με αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *