The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Ουνιόν Βερολίνου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шальке-УнионБерлин-18.10b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Γκελζενκίρχεν. Στάδιο Veltins Arena

Ο τελευταίος χρονολογικός αγώνας του πέμπτου γύρου της Bundesliga θα διεξαχθεί στο Γκελζενκίρχεν, όπου η Σάλκε και η Ουνιόν Βερολίνου θα βρεθούν αντιμέτωπες.

Σάλκε

Από τον Ιανουάριο του 2020 η Σάλκε δεν γνωρίζει τη γεύση των νικών στο εθνικό πρωτάθλημα. Με αυτό το ρυθμό η ομάδα έχει μετατραπεί από τον υποψήφιο για τοπ-4 σε έναν απελπιστικό αουτσάιντερ. Τρεις ήττες υψηλού προφίλ από την Μπάγερν Μονάχου (0:8), Βέρντερ Βρέμης (1:3) και ΡΜ Λειπίας (0:4) στην αρχή της νέας καμπάνιας είναι μια άλλη επιβεβαίωση αυτού.

Ουνιόν Βερολίνου

Ο νεοφερμένος πέρυσι στην ελίτ, Ουνιόν Βερολίνου, ονειρεύεται να εδραιωθεί στην ομάδα των ισχυρότερων στη Γερμανία. Προς το παρόν οι «σιδερένιοι» πηγαίνουν αρκετά καλά μέχρι τώρα. Τέσσερεις βαθμοί στην αντιπαράθεση με την Άουγκσμπουργκ (1:3), την Γλάντμπαχ (1:1) και την Μάιντς (4:0) τους εγγυώνται μια προσωρινή ένατη θέση στην κατάταξη.

Πρόβλεψη

Μόνο ο παράγοντας της έδρα μπορεί να βοηθήσει την Σάλκε να επιστρέψει τελικά στην πορεία νίκης. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι η ισχυρή Ουνιόν Βερολίνου θα κάνει χάρη σ’ έναν αντίπαλο που πέφτει στην άβυσσο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ουνιόν Βερολίνου με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,88.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *