The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Шальке-24.10b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Γκελζενκίρχεν. Στάδιο Veltins Arena

Αυτό το Σάββατο το Γκελζενκίρχεν θα φιλοξενήσει τον αγώνα του εικοστού δεύτερου γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Σάλκε και Ντόρτμουντ.

Σάλκε

Με μόλις εννέα βαθμούς μετά από είκοσι ένα παιχνίδια, η Σάλκε βυθίστηκε απελπιστικά στην τελευταία δέκατη όγδοη θέση με διαφορά τερμάτων 15:52. Τον περασμένο μήνα οι Κνάππεν σημείωσαν ισοπαλίες 1:1 με την Βέρντερ Βρέμης και 0:0 με την Ούνιον Βερολίνου, χάνοντας 1:2 από την Κολωνία, 0:4 από την Μπάγερν Μονάχου και 0:3 ΡΜ Λειψίας.

Ντόρτμουντ

Την ίδια στιγμή η Ντόρτμουντ νίκησε την Άουγκσμπουργκ (3:1), αλλά σε άλλες συναντήσεις σημείωσε ήττες από τη Λεβερκούζεν (1:2), την Γλάντμπαχ (2:4), τη Φράιμπουργκ (1:2) και τη Χόφενχαϊμ (2:2)). Έτσι, οι «σφίγγες» έφυγαν από τη ζώνη του Champions League, πέφτοντας στην έκτη θέση με 33 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 41:31.

Πρόβλεψη

Οι αγώνες με τη συμμετοχή της  Ντόρτμουντ είναι κατά κύριο λόγο παραγωγικοί, ενώ η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος είναι απίθανο να αντέξει την επιθετική ώθηση του φαβορί. Η πρόβλεψή μου είναι: οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν τρεις βαθμούς με τον συνηθισμένο θεαματικό τρόπο. Νίκη της Ντόρτμουντ και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *