The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Ντόρτμουντ: προγνωστικά για τον αγώνα

Шальке-БоруссияД-11.03

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, 7:30 μ.μ.

Φέλτινς Αρένα

Θα υπάρχει πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό πρόγραμμα το Σάββατο, αλλά το ντέρμπι του Ρουρ σίγουρα θα τραβήξει πολλά βλέμματα, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Σάλκε – Ντόρτμουντ.

Η Σάλκε είναι κοντά στην επιστροφή

Δεν θα είναι υπερβολή ότι πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο πολλοί διέγραψαν τους «βασιλικούς μπλε». Η ομάδα επέστρεψε στο πρωτάθλημα με δύο καταστροφικές ήττες, αλλά μετά άρχισε η πρόοδος. Πρώτα, τέσσερις ισοπαλίες χωρίς γκολ και μετά δύο νίκες, τώρα η κατάσταση δεν φαίνεται απελπιστική, η ομάδα είναι ακόμα προτελευταία, αλλά είναι πίσω από τη 15η θέση  μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Στον τελευταίο γύρο, καταφέρανε να νικήσουν εκτός έδρας τον άμεσο ανταγωνιστή Μπόχουμ με σκορ 2:0, η σημαντικότερη επιτυχία σε τουρνουά και ψυχολογικά. Έξι παίκτες λόγω τραυματισμών θα χάσουν αυτή τη σημαντική μάχη.

Οι «σφίγγες» μπορούν να συγκεντρωθούν σε εσωτερική αρένα

Η Ντόρτμουντ είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, πίσω από την Μπάγερν Μονάχου μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Οι «σφίγγες» έχουν κερδίσει οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος στη σειρά, αυτό είναι μια επανάληψη του ρεκόρ του συλλόγου, οπότε το επίτευγμα μπορεί να βελτιωθεί. Σε όλες τις διοργανώσεις, το σερί νικών έφτασε τα δέκα ματς, αλλά έσπασε αυτή την εβδομάδα στο Champions League από την εκτός έδρας ήττα με 0-2 από την Τσέλσι, αφού η Ντόρτμουντ κέρδισε τον πρώτο αγώνα με 1-0 εδώ ολοκληρώνεται οι συμμετοχή του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο σύλλογος έχει επίσης έξι απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα παιχνίδια αυτών των ομάδων συχνά αποδεικνύονται παραγωγικά, αλλά η μάχη του πρώτου γύρου ήταν μια εξαίρεση, η Ντόρτμουντ είχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά σκόραρε μόνο μία φορά, αυτό ήταν αρκετό για να κερδίσει – 1:0.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικά άκρα της βαθμολογίας, αυτό το γεγονός μπορεί να είναι παραπλανητικό. Περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην οποία η Ντόρτμουντ θα πρέπει να έχει το πάνω χέρι, αλλά και η Σάλκε θα έχει τις ευκαιρίες της. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί, αυτό είναι κατανοητό, προτείνουμε να επιλέξετε το στοίχημα σε over 2,5 γκολ με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *